Το νέο ρομαντικό στυλ: η ανοιξιάτικη λύση ανανέωσης από την inart

Το νέο ρομαντικό στυλ: η ανοιξιάτικη λύση ανανέωσης από την inart Το νέο ρομαντικό στυλ: η ανοιξιάτικη λύση ανανέωσης από την inart

Ξεχάστε ό,τι γνωρίζατε για το ρομαντικό στυλ! Φέτος, εμφανίζεται ανανεωμένο, προσφέροντας ανοιξιάτικες λύσεις διακόσμησης που χαρίζουν στο σπίτι αύρα φρεσκάδας, σύγχρονη άποψη και γοητευτική φινέτσα. Η inart μας μυεί στο new romantic style, όπως το ερμήνευσαν οι κορυφαίοι designer της ομάδας της.

inart--months-inspiration-march-the-must-haves_800

Τα σχέδια: η φύση εμπνέει

Η ανθοστολισμένη φύση δεν θα μπορούσε να λείπει από τα σχέδια του νέου ρομαντικού στυλ –γι’αυτό αποτελεί και φέτος έμπνευσή του, με λίγες αλλά βασικές διαφορές από το παρελθόν: αποχαιρετάμε τα μικροσωπικά patterns από μαργαρίτες και ανθισμένες αμυγδαλιές, δίνοντας πρωταγωνιστικό ρόλο σε γοητευτικές υπερμεγέθεις παιωνίες. Και όχι μόνο –ιδιαίτερα μοτίβα με πεταλούδες και πουλιά της άνοιξης, ολοκληρώνουν τα new romantic σχέδια που εντυπωσιάζουν σε όμορφα διακοσμητικά κουτιά.

inart--months-inspiration-march-the-colours_800

Νέα παλέτα χρωμάτων: η ήρεμη δύναμη του γαλάζιου

Τα κλασικά «ρομαντικά» χρώματα κινούνται συνήθως στους τόνους του ροζ και του κόκκινου, φέτος όμως η παλέτα του new romantic ξεφεύγει από αυτούς. Το απαλό, δροσερό και νοσταλγικό γαλάζιο, σε διάφορες αποχρώσεις, δένει μαζί με το λευκό σε πολυθρόνες και σκαμπώ από απαλά υφάσματα, σε ανάγλυφα κομοδίνα αλλά και σε υπέροχα σερβίτσια που γίνονται ο πρωταγωνιστής του τραπεζιού.

inart--months-inspiration-march-the-colors_800

Τα έπιπλα – κλειδιά: η νέα ρομαντική γωνιά

Ένα βασικό έπιπλο που θα εντάξει την αύρα του new romantic στο σπίτι σας καθώς και μερικά συνοδευτικά διακοσμητικά αντικείμενα για να το υποστηρίξουν, είναι τα μόνα που χρειάζεστε για να δημιουργήσετε μια γωνιά αφιερωμένη στο νέο ρομαντικό στυλ. Προτείνουμε βασικό έπιπλο την πολυθρόνα inart που μοιάζει με λουλούδι, με ολάνθιστα πέταλα και απαλό ύφασμα, και διακοσμητικά που την πλαισιώνουν τα ιδιαίτερα βάζα της συλλογής ή τους υπέροχους πίνακες τοίχου, όλα στους τόνους του γαλάζιου –που πραγματικά θα φέρουν την άνοιξη ανανέωσης στο σπίτι σας!

Ανακαλύψτε περισσότερες ιδέες διακόσμησης και έπιπλα στο www.inart.com

Διαβάστε επίσης