Οι βεντάλιες είναι στη μόδα κάθε καλοκαίρι

Οι βεντάλιες είναι στη μόδα κάθε καλοκαίρι Οι βεντάλιες είναι στη μόδα κάθε καλοκαίρι

Η βεντάλια υπήρξε πάντα το απόλυτα θηλυκό και σοφιστικέ αξεσουάρ, αλλά ταυτόχρονα και πολύ χρηστικό τις ζεστές ημέρες. Και επειδή η μόδα ανακυκλώνεται, η βεντάλια γίνεται ξανά must αντικείμενο για τη γυναικεία τσάντα, κάνοντας το στιλ σας παιχνιδιάρικο και σέξι.

Έτσι λοιπόν καθώς εξαντλημένες από τη ζέστη προσπαθείτε να δημιουργήσετε ένα δροσερό στιλ σας προτείνουμε το απόλυτο καλοκαιρινό αξεσουάρ που και δροσίζει και στιλ χτίζει. Δεν είναι άλλο από το πιο retro αξεσουάρ της σεζόν (κι όχι μόνο), τη βεντάλια!

Ένα αξεσουάρ που φέρνει αμέσως εικόνες είτε με σπανιόλικα φλαμένγκο είτε με φιγούρες από την Άπω Ανατολή είτε με τη γιαγιά μας που πάντα μέσα στη τσάντα με τα χιλιάδες πράγματά της κατάφερνε να έχει μία βεντάλια

Ήρθε η ώρα να εκδικηθεί και να αποτελέσει την απόλυτη στιλιστική άποψη που μπορεί να κρατηθεί από νωρίς το πρωί μέχρι αργά το βράδυ. Είναι ένα αξεσουάρ τόσο διακριτικό που προδίδει αμέσως κομψή θηλυκότητα και κυρίως μας δροσίζει όταν η ζέστη γίνεται ανυπόφορη.

Οι διάσημοι designers έχουν λανσάρει στιλάτες βεντάλιες, στην αγορά θα βρείτε βεντάλιες με ποπ σχέδια και χρώματα αλλά και ρετρό βεντάλιες, ενώ οι fashion bloggers ανεβάζουν διαρκώς στα social media πόζες τουε με βεντάλιες. Μπορεί λοιπόν, να νομίζατε πως οι βεντάλιες έχουν θέση μόνο στο συρτάρι της γιαγιάς σας αλλά φέτος το καλοκαίρι είναι fashion trend και θα δώσει «άποψη» στις καλοκαιρινές σας εμφανίσεις.

Βεντάλιες πολύχρωμες, μονόχρωμες, με πολύ ωραία σχέδια, για όλες τις ηλικίες και όλα τα γούστα! Τολμήστε να την κρατήσετε στην παραλία, σε μια έξοδο, στον κινηματογράφο, στον καφέ! Δεν είναι μόνο για μεγάλες ηλικίες, μην έχετε ταμπού, ανοίξτε την βεντάλια σας και χαρίστε δροσερό αεράκι στο πρόσωπό σας.

Μην πάει ο νους σας μόνο στα παλιά σχέδια, έχουν βγει πολύ πρωτοποριακά και μοντέρνα σχέδια. Αυτές που έχουν κάνει θραύση είναι οι ξύλινες βεντάλιες, οι ελαφριές!

Υπάρχουν και σε μίνι μεγέθη, εύκολα στη χρήση και βολικά, χωράνε παντού.. Φέτος το καλοκαίρι αν δείτε στις παραλίες στρατιές από βεντάλιες μην απορήσετε, για αυτό φροντίστε να έχετε και εσείς μια μέσα στην τσάντα σας!

Διαβάστε επίσης