Μάσκα με μαϊντανό για τα μάτια

Μάσκα με μαϊντανό για τα μάτια Μάσκα με μαϊντανό για τα μάτια

Φτιάξε πολύ εύκολα μόνοι σας στο σπίτι μια μάσκα concelear από μαϊντανό για τα μάτια με εντελώς αγνά και πολύ οικονομικά υλικά.

Αν έχετε μαύρους κύκλους, η πιο γρήγορη λύση για να τους εξαφανίσετε είναι το concelear. Μπορείτε ωστόσο να τους μειώσετε με φυσικό τρόπο κάνοντας συστηματική χρήση μαζί με μια μάσκα από μαϊντανό.

Ο μαϊντανός περιέχει βιταμίνη C, χλωροφύλλη και βιταμίνη Κ – συστατικά που ενισχύουν τη φωτεινότητα του δέρματος και συμβάλλουν στη μείωση του πρηξίματος κάτω από την περιοχή των ματιών εξαφανίζοντας σταδιακά τους μαύρους κύκλους.

Συστατικά:
– 1 ματσάκι μαϊντανό
– 50 ml ζεστό νερό
– 3 κ.σ. γιαούρτι

Εκτέλεση: 
– Ξεπλύντε καλά το μαϊντανό και χοντροκόψτε τον (με το χέρι)
– Ρίξτε το μαϊντανό σ’ ένα μικρό μπολ και πιέστε τα φύλλα με μία ξύλινη κουτάλα. Συνεχίστε να πιέζετε το μαϊντανό, μέχρι τα φυλλαράκια του να βγάλουν όλους τους χυμούς τους.
– Ρίξτε πάνω από το μαϊντανό σας μία κ.σ. ζεστό νερό και ανακατέψτε το καλά. Έπειτα προσθέστε το γιαούρτι.
– Αφού γίνει ένα ομοιογενές μείγμα και αφού κρυώσει, βουτήξτε 2 βαμβάκια στο μείγμα. Ξαπλώστε, βάλτε τα βαμβάκια στα μάτια σας και αφήστε τα για 10 λεπτά.
– Επαναλάβετε την διαδικασία 2 φορές την εβδομάδα. Μην περιμένετε άμεσα αποτελέσματα. Θα δείτε διαφορά σε 3-4 εβδομάδες. Αλλά τα αποτελέσματα είναι εγγυημένα

Βαλεντίνη Πολίτη
Info:
Πηγή:

Διαβάστε επίσης