Τα κατοικίδια στο γραφείο απογειώνουν την παραγωγικότητα!

Τα κατοικίδια στο γραφείο απογειώνουν την παραγωγικότητα! Τα κατοικίδια στο γραφείο απογειώνουν την παραγωγικότητα!

Σου λείπει ο αγαπημένος σου φίλος καθημερινά επειδή αναγκάζεσαι να τον αποχωριστείς για τη δουλειά;

Σου παρουσιάζουμε λοιπόν λόγους για να το συζητήσεις αν θέλεις με τους συναδέλφους ή το αφεντικό σου και που ξέρεις, μπορεί η φωνή σου να ακουστεί και η εταιρεία να μετατραπεί σε pet-friendly!

H αλήθεια είναι ότι οι pet-friendly εταιρείες και επιχειρήσεις στο εξωτερικό έχουν αρχίσει να αυξάνονται, καθώς ακολουθούν πιστά το παράδειγμα της Google, της Amazon και άλλων κολοσσών που δέχονται τους μικρούς μας φίλους εν ώρα εργασίας. Όπως δείχνουν σχετικές έρευνες, οι σκύλοι μειώνουν αποτελεσματικά το στρες των υπαλλήλων, ενώ ταυτόχρονα αυξάνουν την παραγωγικότητά τους.

Πραγματικά, όταν το 2012 έγινε έρευνα στο Πανεπιστήμιο της Βιρτζίνια τα αποτελέσματα ήταν θεαματικά. Αποδείχθηκε ότι μέσα σε μία εβδομάδα είχαν μειωθεί τα επίπεδα άγχους κατά 11% σε υπαλλήλους οι οποίοι έπαιρναν στη δουλειά το κατοικίδιό τους, σε αντίθεση με αυτούς που άφησαν τους τετράποδους φίλους τους στο σπίτι. Άλλα οφέλη που παρατηρήθηκαν, ήταν το ποσοστό ικανοποίησης των υπαλλήλων από τη δουλειά τους, η υποστήριξη και η δέσμευσή τους απέναντι στον εργοδότη, καθώς τα κατοικίδια στον χώρο εργασίας μπορούν να κάνουν τη διαφορά και να φέρουν θετικές αλλαγές.

Διαβάστε επίσης