Επώνυμα Ριχτάρια και Κουβερλί για ένα πιο φιλόξενο και πιο ζεστό σπίτι

Επώνυμα Ριχτάρια και Κουβερλί για ένα πιο φιλόξενο και πιο ζεστό σπίτι Επώνυμα Ριχτάρια και Κουβερλί για ένα πιο φιλόξενο και πιο ζεστό σπίτι

Κάντε μία αλλαγή στον χώρο σας, προσφέροντάς του χρώμα, ζεστασιά και ποιότητα μέσα από καινούργια ριχτάρια και κουβερλί. Η επώνυμη ποιότητα του ΚΑΤΟΙΚΕΙΝ θα σας βοηθήσει να διαλέξετε μέσα από μοναδικά κομμάτια που αλλάζουν την ατμόσφαιρα του υπνοδωματίου και προσφέρουν καινούργια αισθητική στο σαλόνι.

Πάμε να δούμε μαζί μερικά σχέδια από τα μεγαλύτερα brands σε ουδέτερες αποχρώσεις που σίγουρα θα ταιριάξουν και στον δικό σας χώρο.

Η ΚΕΝΤΙΑ μας προτείνει Floral μοτίβο

SPRING_KOYBERTORIO_1000_1200-800x800

Όποια κι αν είναι η εποχή του χρόνου που κάνετε αυτή την αγορά, τα λουλούδια σίγουρα ταιριάζουν στον χώρο που κοιμάστε και ηρεμείτε. Το κουβερλί θα προστατέψει τα σεντόνια σας από την σκόνη και θα ομορφύνει τον χώρο. Επιλέξτε το κουβερλί spring από εδώ.  100% microfibre, θα το χαίρεστε για χρόνια!

Σετ με κουβερλί για Υ/Δ κρεβάτι

status17_seraphin_1-800x800

Το σετ κουβερλί SERAPHIN αποτελείται από την καλύτερη ποιότητα 100% cotton satin με κλωστή πολύ γερής ύφανσης από 230 κλωστές. Ρομαντικό και εντυπωσιακό, σαν ένας καμβάς ζωγραφικής επηρεασμένος από την φύση. Από την RYTHMOS HOME, έρχεται στον χώρο σας με ένα κλικ. Για τηλεφωνικές παραγγελίες, στο 210 5062 245.

Ριχτάρι καναπέ SQUARE BLUE

Square-blue-800x800

Το ριχτάρι της SB HOME είναι ιδανικό για κάθε στυλ διακόσμησης. Αποτελείται από έναν πολύ όμορφο συνδυασμό χρωμάτων που υποστηρίζει τόσο έναν καλοκαιρινό, όσο και έναν χειμωνιάτικο χώρο. Επιλέξτε το από εδώ με έκπτωση -20%.

Ιβουάρ ριχτάρι από την Gofis Home

443_a_0-800x800

Αν είναι για κάτι γνωστή η Gofis Home αυτό είναι τα ριχτάρια της! Το ιβουάρ ριχτάρι για τον διθέσιο καναπέ θα το λατρέψετε. Συνδυάζεται τέλεια με ένα μονόχρωμο ριχτάρι για καναπέ ή για πολυθρόνα. Βρείτε εδώ το chenille με σχέδιο τύπου δαμάσκο.

Στο ηλεκτρονικό κατάστημα ΚΑΤΟΙΚΕΙΝ θα βρείτε σε ανταγωνιστικές τιμές, μοναδικά ριχτάρια και κουβερλί και άλλα λευκά είδη που θα δώσουν άλλη διάσταση στον χώρο σας. Δωρεάν μεταφορικά για αγορές από 59 ευρώ και 100% ασφαλείς συναλλαγές με πιστωτική.

Διαβάστε επίσης