Το ρετρό στυλ στη διακόσμηση του χώρου σας – Ταπετσαρίες επίπλων και έπιπλα που εντυπωσιάζουν

Το ρετρό στυλ στη διακόσμηση του χώρου σας - Ταπετσαρίες επίπλων και έπιπλα που εντυπωσιάζουν Το ρετρό στυλ στη διακόσμηση του χώρου σας - Ταπετσαρίες επίπλων και έπιπλα που εντυπωσιάζουν

Πως θα μπορέσετε να υιοθετήσετε το ρετρό στυλ που αγαπάτε τόσο πολύ; Είναι αλήθεια ότι το ρετρό στυλ με τις ταπετσαρίες επίπλων, με τα ξύλινα έπιπλα και τις ψάθινες λεπτομέρειες είναι πολύ εντυπωσιακά και μπορούν να προσφέρουν άλλη πνοή στο σπίτι σας.

Διαλέξτε τα σωστά έπιπλα ή βάλτε ταπετσαρία στα παλιά σας

Τα έπιπλα είναι το κυριότερο κομμάτι στο σπίτι που θα αναδεικνύει το στυλ σας. Γι’ αυτό λοιπόν επιλέξτε τα με βάση την αισθητική και την άνεση στον χώρο σας.

retro-epipla-21_600

Όμορφες πολυθρόνες μπερζέρες είναι μια πολύ καλή επιλογή, καναπέδες γωνιακοί με ιδιαίτερες ταπετσαρίες, πουφ και καρέκλες με ψάθες είναι πάντα μοντέρνα και κατάλληλα για όλες τις εποχές του χρόνου.

trapezi-kafeneio-mple_600

Η καρέκλες με ψάθα σε όλα τα χρώματα μπορούν να τοποθετηθούν είτε σε εξωτερικό χώρο, χωρίς να επηρεάζονται από τις καιρικές συνθήκες, είτε στην κουζίνα σαν τον οικονομικότερο τρόπο να διακοσμήσετε το τραπέζι σας.

Βρείτε ξύλινες καρέκλες με ψάθα σε καρυδί χρώμα που ταιριάζουν με όλα σε ιδανική τιμή, εδώ. Ασυναγώνιστη σταθερότητα και ποιοτικά υλικά, μόνο στο epiploplus!

Χρώματα

Ένας από τους ευκολότερους τρόπους για να δώσετε ρετρό αίσθηση στον χώρο σας είναι να επιλέξετε τα κατάλληλα χρώματα. Το πράσινο είναι από τις δημοφιλέστερες αποχρώσεις, ειδικά σε συνδυασμό με ένα κίτρινο ή κόκκινο. Όσο πιο έντονα -χωρίς να είναι βαρυφορτωμένα- τόσο το καλύτερο. Τέλος, τα γεωμετρικά μοτίβα είναι επίσης στοιχεία που μπορούν να φωτίσουν τον ρετρό χώρο σας.

karekla-york-laka-kitrinh-kwdikos-r446-b-laka-r446-b

Η καρέκλα τύπου Βιέννης με σκελετό από στρογγυλεμένο σχήμα είναι ό,τι καλύτερο μπορείτε να τρυπώσετε σε μία γωνιά για να φωτίσει το σαλόνι σας.

Για την άνεσή σας

kalogeros-metallikos-se-xrwmio-kai-ksylo-kwdikos-831-bengke-831

Ένας καλόγερος είναι ό,τι πρέπει για να κρεμάτε τα ρούχα σας, χωρίς να τσαλακώνονται. Τα ρούχα της επόμενης μέρας, τα ρούχα των επισκεπτών σας κ.α.

Ταπετσαρίες επίπλων

Τελευταίο στοιχείο, το οποίο είναι πολύ σημαντικό για μία ρετρό διακόσμηση, είναι οι ταπετσαρίες επίπλων. Επιλέξτε ξύλινες ταπετσαρίες ή υφασμάτινες για τις καρέκλες σας σε όποια απόχρωση επιθυμείτε και κάντε το παλιό…ολοκαίνουργιο.

Μπείτε στο ηλεκτρονικό κατάστημα epiploplus από εδώ και βρείτε μοναδικής ποιότητας ταπετσαρίες επίπλων για κάθε χώρο του σπιτιού σας!

Διαβάστε επίσης