3+1 μικρά μυστικά για πλούσια μαλλιά – Τελικά χρειάζεστε βιταμίνες;

3+1 μικρά μυστικά για πλούσια μαλλιά - Τελικά χρειάζεστε βιταμίνες;

Τα υγιή μαλλιά μπορούν να σε κάνουν όμορφη στη στιγμή, χωρίς καν να βαφτείς! Κράτα τα ενυδατωμένα, λαμπερά και δυνατά με σωστές κινήσεις, ακόμα κι αν η τριχόπτωση σου έχει χτυπήσει την πόρτα λόγω κληρονομικότητας.

Για υπέροχα μακριά και κοντά μαλλιά…ακολουθήστε τα παρακάτω tips:

Τέλεια φροντίδα στο δέρμα του κεφαλιού

Η συμβουλή της γιαγιάς λέει 100 βουρτσίσματα πριν κοιμηθείς. Είναι η πιο εύκολη και πάντα αποτελεσματική συμβουλή, αφού η συνεχόμενη επαφή της βούρτσας με το δέρμα του κεφαλιού ευνοεί τη μικροκυκλοφορία, κάνοντας την ανάπτυξη των τριχών ακόμα πιο εύκολη.

Bonus tip: Για να μακραίνουν τα μαλλιά, μέχρι να πείτε κύμινο, κάντε μασάζ στα μαλλιά σας ένα αιθέριο έλαιο. Βρείτε εδώ λάδι άρνικας και τα αποτελέσματα θα σας καταπλήξουν.

Επιλέξτε τα κατάλληλα συμπληρώματα και βιταμίνες για μαλλιά

Αν από τότε που θυμάστε τον εαυτό σας τα μαλλιά σας είναι αδύναμα, θαμπά, με ψαλίδα και εποχική τριχόπτωση, ενισχύστε τα με βιταμίνες για τα μαλλιά και συμπληρώματα διατροφής.

solgar-skin_-nails-and-hair-formula603

H Solgar προσφέρει την προηγμένη φόρμουλα SKIN NAILS AND HAIR σε 60 ταμπλέτες που βοηθάει στη δημιουργία κερατίνης και την καλή υγεία των μαλλιών, των νυχιών και του δέρματος. Οι ειδικοί επίσης προτείνουν τη λήψη βιταμίνης του συμπλέγματος Β!

Για περισσότερα συμπληρώματα διατροφής ανατρέξτε στην πλούσια ποικιλία του DPharmacy και βρείτε τα πιο αναγνωρισμένα παγκοσμίως για την κάθε κατηγορία.

Προσέξτε τη διατροφή σας

Τα λαχανικά, το σπανάκι, όσα φυλλώδη περιέχουν βιταμίνες A &, τα ω3 λιπαρά οξέα και το κοτόπουλο είναι τα superfoods για τα μαλλιά σας.

Μη λούζεστε καθημερινά

Τα μαλλιά περιέχουν φυσικά έλαια που ενυδατώνουν την τρίχα. Το καθημερινό λούσιμο τα αφαιρεί και τα κάνει να είναι εύθραυστα, με ψαλίδα. Το αποτέλεσμα είναι να φτάνουν σχεδόν σε διπλάσιο χρόνο στο επιθυμητό μήκος.

Για να βρείτε περισσότερα συμπληρώματα διατροφής και βιταμίνες για τα μαλλιά μπείτε στο ηλεκτρονικό φαρμακείο DPharmacy και ανακαλύψτε τις ανταγωνιστικές τιμές!

Διαβάστε επίσης