Αφήστε το χριστουγεννιάτικο στυλ σας, να λάμψει!

Αφήστε το χριστουγεννιάτικο στυλ σας να λάμψει Αφήστε το χριστουγεννιάτικο στυλ σας να λάμψει!

Θέλετε να είστε η πρωταγωνίστρια των Χριστουγέννων; Επιλέξτε προσεχτικά το ιδανικό χτένισμα για τον τύπο σας και χρησιμοποιήστε τα κατάλληλα προϊόντα styling για να χαρίσετε στα μαλλιά κράτημα και χριστουγεννιάτικη λάμψη.

Κάθε χρόνο τέτοιες μέρες οι απαιτήσεις αυξάνονται και οι κοινωνικές μας υποχρεώσεις απαιτούν να είμαστε άψογες και περιποιημένες. Ένα σωστό και προσεγμένο χτένισμα είναι ο πιο απλός τρόπος να αναδείξουμε τη φυσική μας ομορφιά και να κερδίσουμε και αυτές τις γιορτές το παιχνίδι των εντυπώσεων. Έτσι με την επιλογή κατάλληλων και εύχρηστων προϊόντων styling που προσφέρουν αστραφτερή λάμψη και φυσικό κράτημα, μπορούμε να δημιουργήσουμε μόνες μας, στο σπίτι, λαμπερά χτενίσματα για τις γιορτές των Χριστουγέννων.


Βραδινή εμφάνιση

Αφήστε το χριστουγεννιάτικο στυλ σας να λάμψει!Λάμψτε τις μέρες των Χριστουγέννων, επιλέγοντας ένα χτένισμα που θα αναδείξει τα μακριά σας μαλλιά και θα σας χαρίσει την πιο γοητευτική
εμφάνιση.

Απλώστε σε νωπά μαλλιά αφρό για λάμψη και στη συνέχεια χωρίστε τα μαλλιά σε μεγάλες τούφες. Τυλίξτε μια τούφα σε μια χοντρή στρογγυλή βούρτσα και στεγνώστε με το πιστολάκι, φροντίζοντας το τελείωμα να είναι προς τα έξω. Σταθεροποιήστε το χτένισμα με σπρέι για λάμψη.


Ρεβεγιόν με την οικογένεια

Αφήστε το χριστουγεννιάτικο στυλ σας να λάμψει!Ένα κομψό χτένισμα θα σας χαρίσει τη λαμπερή εικόνα που σας αξίζει. Εσείς απλώς ακολουθήστε τις συμβουλές μας και χαρείτε τη γιορτινή βραδιά με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Απλώστε ομοιόμορφα αφρό για λάμψη σε βρεγμένα μαλλιά και στεγνώστε τα με πιστολάκι. Όσο τα μαλλιά είναι ακόμα ζεστά, χωρίστε τα σε τούφες και τυλίξτε μόνο από τη μέση και κάτω σε μεγάλα ρόλεϊ. Ψεκάστε τα μαλλιά σας με σπρέι για λάμψη και αφήστε τα για περίπου είκοσι λεπτά. Βγάλτε τα ρόλεϊ και κάντε χωρίστρα στη μέση. Για να τιθασεύσετε τις τρίχες που φριζάρουν χρησιμοποιήστε λίγο κερί για λάμψη.


Έξοδος με φίλους

Αφήστε το χριστουγεννιάτικο στυλ σας να λάμψει!Θέλετε να είστε η πρωταγωνίστρια της βραδιάς, αλλά και… της παρέας; Επιλέξτε ένα χτένισμα με αστραφτερή λάμψη από τις μεγάλες σταρ του Χόλιγουντ.

Στεγνώστε τα μαλλιά είτε φυσικά είτε με πιστολάκι. Κάντε χωρίστρα στο πλάι και στη συνέχεια απλώστε μικρή ποσότητα gel για λάμψη σε μια χτένα με πυκνά δόντια με την οποία χτενιστείτε. Βάλτε τα μαλλιά πίσω από τα αφτιά και φιξάρετε το χτένισμα με σπρέι για λάμψη. Για να τονίσετε τις τούφες κοντά στο πρόσωπο, ζεστάνετε στις παλάμες σας λίγο κερί για λάμψη και απλώστε το.

 

Διαβάστε επίσης