Καθαρισμός Στρώματος: Μια αγνοημένη υπηρεσία

Καθαρισμός Στρώματος: Μια αγνοημένη υπηρεσία Καθαρισμός Στρώματος: Μια αγνοημένη υπηρεσία

Στην σημερινή εποχή, η εξασφάλιση τής ποιοτικής διαβίωσης έχει γίνει πλέον σκοπός ζωής για όλους και η ανάγκη για ένα καθαρό και υγιεινό περιβάλλον είναι σοβαρή υπόθεση. Ειδικά στο σπίτι ή στον επαγγελματικό χώρο, η φροντίδα πρέπει να είναι ακόμα μεγαλύτερη.

Όταν αγοράζουμε στρώματα, πρέπει να γνωρίζουμε τα υλικά από τα οποία είναι κατασκευασμένα. Τα στρώματα χρειάζονται πιο πολύ προστασία, διότι ο ιδρώτας που αποβάλουμε είναι «το μεταφορικό μέσον που μεταφέρει τα απονεκρωμένα κύτταρα στο εσωτερικό του για να έχουν τροφή τα κομψά ζωάκια (ακάρεα)».

Οδηγίες: περιστρέψτε το στρώμα στην κατεύθυνση που δείχνουν τα  σχεδιαγράμματα ανά 15-60 ημέρεςΟδηγίες: περιστρέψτε το στρώμα στην κατεύθυνση που δείχνουν τα  σχεδιαγράμματα ανά 15-60 ημέρες

Τα στρώματα θα πρέπει να τα αερίζουμε συχνά ώστε να απομακρύνουμε τους περισσότερους επιφανειακούς ρύπους, αλλά και για να προλαβαίνουμε την εμφάνιση μυκήτων.

Επίσης με τον συχνό αερισμό και αλλαγή τής διάταξής τους πετυχαίνουμε και καλύτερη και ομοιόμορφη εργονομία. Η μέθοδος αυτή παρατείνει την διάρκεια εγγύησης των στρωμάτων.
(βλέπε εικόνα οδηγίες)

μηχάνημα καθαρισμού, με δόνηση και αναρρόφησηΓια τον καθαρισμό του στρώματος σε βάθος ενδείκνυται μηχάνημα καθαρισμού, με δόνηση και
αναρρόφηση στροβιλισμού, ώστε να αφαιρεί την «εσωτερική σκόνη» 99,97 τοις εκατό χωρίς να την ανακυκλώνετε πάλι στον χώρο. Για να ελέγχετε αποτελεσματικά τα αλλεργιογόνα ακάρεων σκόνης, το στρώμα πρέπει να καθαρίζεται τακτικά, κάθε 45-60 ημέρες.

Προσοχή: Τα στρώματα δεν πρέπει να καλύπτονται με νάιλον, πλαστικά καλύμματα ή να βγαίνει το ύφασμα Όλο και περισσότεροι άνθρωποι συνειδητοποιούν την ανάγκη χρήσης συστημάτων, μεθόδων και προϊόντων φιλικών προς το περιβάλλον.

Dust Mite (άκαρι σκόνης) Dust Mite (άκαρι σκόνης) Το κοινό άκαρι σκόνης εσωτερικών χώρων. 

Για τους πάσχοντες από αλλεργίες, η κρεβατοκάμαρα είναι η βασική πηγή έκθεσής των, στα ακάρεα της οικιακής σκόνης. Περίπου το 60 % των ακάρεων ενός σπιτιού βρίσκονται στο στρώμα, δεδομένου ότι περνάμε το ένα τρίτο της ζωής μας στο κρεβάτι, εκεί που αποβάλλονται τα απονεκρωμένα κύτταρα του δέρματός μας, τρέφοντας τα ακάρεα.

Για όσους δεν μπορούν να πειστούν ότι το στρώμα τους όντως έχει ακάρεα, υπάρχει η δυνατότητα μιας δοκιμής που καθορίζει τα επίπεδα ακαρέων. Σε συνεργασία με τον αλλεργιολόγο τους ή τον φαρμακοποιό τους μπορούν να προμηθευτούν ένα Acari-Test.

Μην ξεχάστε τα μαξιλάριαΜην ξεχάστε τα μαξιλάρια. Ένα παλαιό μαξιλάρι μπορεί να περιέχει μέχρι 20 τοις εκατό του βάρους του σε αποβλημένα απονεκρωμένα κύτταρα του δέρματος με αντίστοιχα τρεφόμενα ακάρεα σκόνης. Τα μαξιλάρια μπορούν να καθαριστούν με ένα απόλυτο σύστημα εξουδετερώνοντας τα ακάρεα σκόνης, ή να αντικαθίστανται κάθε έξι μήνες.

Μεγάλη προσοχή πρέπει να δοθεί στους τάπητες της κρεβατοκάμαρας. Τα ακάρεα μπορούν να εισχωρήσουν και εκεί δεδομένου ότι σ΄ αυτόν τον χώρο αλλάζουμε τα ενδύματά μας και προετοιμαζόμαστε για την ημέρα μας, αποβάλλοντας μεγάλες ποσότητες απονεκρωμένων κυττάρων τού δέρματός μας. Όσοι πάσχουν από αλλεργίες κι είναι ευαίσθητοι σε ορισμένες χημικές ουσίες, δεν πρέπει να χρησιμοποιούν προϊόντα καθαρισμού χρήσης με αρώματα, φωσφορικά άλατα, υδρογονάνθρακες και διαλύτες.

Καθαρισμός Στρώματος: Μια αγνοημένη υπηρεσίαΈνας σύμβουλος καθαριότητας (CLEANING-ADVISORS) θα σας βοηθήσει με μία ΔΩΡΕΑΝ ενημέρωση στην επιλογή των απόλυτα υγιεινών προτύπων καθαρισμού και επεξεργασίας των εσωτερικών επιπλώσεων με το πρόγραμμα Anti Allergen Services.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο σύμβουλος καθαριότητας δεν είναι γιατρός. Διευκρινίζουμε ότι για τους πάσχοντες από αλλεργίες τα δείγματα από την δοκιμή του Acari-Test ( προσδιορισμού ακάρεων σκόνης) πρέπει να τα εξετάσει ο αλλεργιολόγος σας. Εμείς θα είμαστε πάντοτε κοντά σας με όλο και περισσότερη ενημέρωση σχετικά με τον τρόπο ζωής των ακάρεων αλλά και τους τρόπους «απαλλαγής» σας από αυτά, ώστε να νιώθετε πιο άνετα.

Εφ’ όσον εσείς κρίνετε ότι αξίζει τον κόπο και ότι πρέπει να ενημερωθείτε, μπορείτε να καλέσετε το τηλέφωνο 8001154729 χωρίς χρέωση για να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Ιωάννης Βγενής
Cleaning Advisor
Info:
Πηγή:
Vgenistrade.gr

Διαβάστε επίσης