Το μυστικό για να κάνετε γιο!

Το μυστικό για να γεννήσω γιο Το μυστικό για να κάνετε γιο!

Γυναίκες ακούστε καλά: Αν θέλετε να φέρετε στον κόσμο αγόρι, θα πρέπει να είστε σίγουρες και αποφασισμένες, πριν από τη σύλληψη, ότι θα κάνετε τα πάντα στο μέλλον για να είναι ο κανακάρης σας επιτυχημένος και ελκυστικός στο άλλο φύλλο…

Απορείτε; Το ίδιο και μεις. Ωστόσο, πίσω από αυτή την θεωρία, υπάρχει μία ολόκληρη επιστημονική έρευνα, την οποία διεξήγαγε η Βρετανίδα Sarah Johns, λέκτορας βιολογικής ανθρωπολογίας του πανεπιστημίου του Κεντ. Μελετώντας τις περιπτώσεις 609 γυναικών, οι οποίες πρόσφατα έγιναν μητέρες, η Dr Johns παρατήρησε ότι εκείνες που ήταν περισσότερο αισιόδοξες και δυναμικές είχαν φέρει στον κόσμο αγόρια.

Το μυστικό για να κάνετε γιο!Η Βρετανίδα ερευνήτρια, υπέβαλε σε όλες αυτές τις γυναίκες ένα ερώτημα: «Πόσα χρόνια πιστεύετε ότι θα ζήσετε;» Προς έκπληξη και της ίδιας, παρατήρησε ότι όσο μεγαλύτερη ήταν η εκτίμηση του προσδόκιμου ζωής (ακόμα και ένας χρόνος) αυξάνονταν δραματικά οι πιθανότητες να συλληφθεί ένα αγόρι. Όπως εκτιμά, η αισιοδοξία και ο θετικός τρόπος αντιμετώπισης της ζωής, προκαλεί αλλαγές στο σώμα της γυναίκας, με αποτέλεσμα η τελευταία να μπορεί να συλλαμβάνει αγόρια.

Μπορεί για παράδειγμα, να επιφέρει αλλαγές στα επίπεδα των σεξουαλικών ορμονών τη στιγμή της σύλληψης. Επιπλέον, όπως επισημαίνει, η δυναμικότητα και η θετική σκέψη, λειτουργούν και ως ασπίδα προστασίας των αρσενικών εμβρύων, που ως γνωστό, εμφανίζουν περισσότερες επιπλοκές στην κύηση και είναι δυσκολότερο να επιβιώσουν σε σχέση με τα κορίτσια μέχρι το τέλος της εγκυμοσύνης.

Προηγούμενες μελέτες είχαν δείξει ότι οι γυναίκες με καλή φυσική κατάσταση και οι οποίες ζούσαν σε συνθήκες οικονομικής ευμάρειας είχαν μία τάση να φέρνουν στον κόσμο αγόρια. Αντίθετα, οι γυναίκες που ζούσαν κάτω από δύσκολες συνθήκες, είχαν την τάση να κάνουν κορίτσια.

Βαλεντίνη Πολίτη
Info:
Πηγή:

Διαβάστε επίσης