Καθαρό και υγιεινό εσωτερικό περιβάλλον με περιβαλλοντολογική συνείδηση

Καθαρό και υγιεινό εσωτερικό περιβάλλον με περιβαλλοντολογική συνείδηση Καθαρό και υγιεινό εσωτερικό περιβάλλον με περιβαλλοντολογική συνείδηση

Η υγεία αποτελεί θεμελιώδες δικαίωμα του ανθρώπου, σύμφωνα με το σύνταγμά μας, αλλά και η γνώση για τους «εχθρούς» της υγείας μας είναι απαραίτητη, για τη λήψη μέτρων προστασίας της. Η υγιεινή του οικιακού περιβάλλοντος μελετάται παγκοσμίως στα πλαίσια της προάσπισης της δημόσιας υγείας και της πρόληψης.

Ένας από τους βασικούς εχθρούς της υγείας είναι οι μολυσματικοί παράγοντες και τα τοξικά τους προϊόντα, που ζουν στο φυσικό και κοινωνικό περιβάλλον μας όπως είναι η κατοικία μας, οι χώροι εργασίας, φιλοξενίας και ψυχαγωγίας κ.λπ.

Καθαρό και υγιεινό εσωτερικό περιβάλλον με περιβαλλοντολογική συνείδησηΑν και κανένα περιβάλλον εσωτερικού χώρου ή νοικοκυριού δεν μοιάζει με το άλλο, ωστόσο υπάρχουν κοινοί παράγοντες και κοινές συνήθειες των ανθρώπων, στοιχεία γενικά που μπορούν να μελετηθούν σε μια προσπάθεια ταξινόμησης και ελέγχου της μείωσης του «μικροβιακού φορτίου» για ένα καθαρότερο και υγιέστερο εσωτερικό οικιακό περιβάλλον, ώστε να έχουμε μια πλήρη κατάσταση της σωματικής, ψυχικής και κοινωνικής ευεξίας μας.

Ο χαρακτηριστικός «πρωτοβάθμιος βιότοπος» του «ακάρεως» της οικιακής σκόνης είναι τα κρεβάτια μας, δεδομένου ότι αυτά προσφέρουν τις καλύτερες δυνατές συνθήκες διαβίωσής του. Υπάρχει όμως πλήθος διαφορετικών τύπων ακάρεων, κάθε ένας από τους οποίους προτιμά μια ειδική περιοχή διαβίωσης.

Στο εσωτερικό περιβάλλον μας, πολλοί μολυσματικοί παράγοντες με τα τοξικά τους προϊόντα και τα ακάρεα με τα περιττώματα τους να βρίσκουν επιπλέον, ως «δευτεροβάθμιο βιότοπο», τα χαλιά, τις μοκέτες, τα υφαντά, τα έπιπλα, τις ταπετσαρίες κ.λπ. Συμπεραίνεται ότι, παρά τις διαφορές που υπάρχουν στην συμπεριφορά και τον τρόπο ζωής τής κάθε οικογένειας, επιδρούν κοινοί παράγοντες, οι οποίοι είναι δυνατόν να ελεγχθούν, με κοινούς στοιχειώδη κανόνες υγιεινής.

Η ανάγκη για την διατήρηση της καλής ποιότητας του εσωτερικού περιβάλλοντα χώρου, δεν είναι μια δαπάνη ή μια πολυτέλεια αλλά μια υποχρέωση απέναντι στην οικογένεια, τους συνανθρώπους μας αλλά και το περιβάλλον.

Τα προγράμματα που αναπτύσσονται βάσει των μεθόδων της έννοιας καθαρισμού, μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως ένα πρακτικό εργαλείο, για την τήρηση της καθαρότητας στους εσωτερικούς χώρους. Η επιτυχής εφαρμογή των Εναλλακτικών Μεθόδων αυτής της έννοιας κατά τη διάρκεια των τελευταίων 15 ετών, μας δίνει την δυνατότητα να σας προτείνουμε μέτρα για την ελαχιστοποίηση των αιωρούμενων μολυσματικών παραγόντων με τα τοξικά τους προϊόντα και για τα ακάρεα με τα περιττώματά τους.

Αν εφαρμοστούν με επιμέλεια τα μετρά με τους Στοιχειώδεις Κανόνες μιας Αποτελεσματικής Καθαριότητας, τα συμπτώματα του άσθματος και της αλλεργικής ρινίτιδας μπορεί να περιοριστούν.

Στόχος μας είναι: Η προσφορά ιδανικών λύσεων για ένα καθαρό και υγιεινό περιβάλλον, μέσα από την αναδείξει εναλλακτικών μεθόδων καθαρισμού στην ποιοτική βελτίωση του τρόπου ζωής, συμβάλλοντας σύγχρονος στην απόκτηση ενεργειακής και περιβαλλοντολογικής συνείδησης μέσα από την εξοικονόμηση ενέργειας, νερού, χρόνου εργασίας κλπ.

Πολλοί πιστεύουν ότι, τα πολλά watt για ένα ισχυρό μηχάνημα καθαρισμού, θα προσφέρουν καλύτερη ποιότητα στον καθαρισμό. Απεναντίας στην πραγματικότητα, εκτός του ότι θα είναι πιο δαπανηρό με υπερβολική σπατάλη, κούραση, χάσιμο χρόνου, θα έχουμε και ένα «υποτίθεται καθαρό» περιβάλλον, αλλά πιο επικίνδυνο από το βρόμικο.

Υπάρχει η δυνατότητα, να χρησιμοποιήσετε συστήματα για μια ποιοτικά ανώτερη καθαριότητα, με 48 -85 % λιγότερη κατανάλωση σε ενέργεια (650 watt), νερό, χρόνο, αύξηση παραγωγικού έργου κατά 35-70%, μείωση εξόδων συντήρησης κατά 10-85%, κλπ. Με ξεχωριστή ψύξη στο κινητήρα και δρώντας ακαριαία, τα βαριά σωματίδια στο Mini Em-Tor και η ελαφριά βρωμερή σκόνη με τους παθογόνους μικροοργανισμούς και τα ακάρεα με τα περιτώματά τους να προωθούνται με αναρρόφηση στροβιλισμού, εξωτερικά του κινητήρα, καταλήγοντας σε σάκο Micro Magic Micro Particle Arrest ® ..HEPA H11 Filtration MicroAllergen Technology.

Μήπως πρέπει να προβληματιστείτε περισσότερο και να σκεφθείτε καλύτερα τι πρέπει να κάνετε για τα χαλιά σας, τα στρώματά σας και γενικά με τους στοιχειώδη κανόνες υγιεινής στους εσωτερικούς σας χώρους;

Μερικά στοιχεία που πρέπει να σας προβληματίσουν:
α) Γιατί τα στρώματα σας, να συνεχίζουν να είναι ο «πρωτοβάθμιος βιότοπος» των ακάρεων με τα περιττώματα τους;
β) Γιατί τα χαλιά σας, οι μοκέτες και τα σαλόνια σας, να συνεχίζουν να είναι ο «δευτεροβάθμιος βιότοπος» τους;
γ) Γιατί για τα χαλιά σας και τις μοκέτες να σπαταλάτε πολλά νερά, ρεύμα, χρόνο και κόπο με το «υποτίθεται καθάρισμα» πλένοντας τα και δίνοντας τροφή στους μολυσματικούς παράγοντες με τα τοξικά τους προϊόντα;
δ) Γιατί για τα χαλιά σας και τις μοκέτες να σπαταλάτε ρεύμα, χρόνο και κόπο με το «υποτίθεται καθάρισμα» και απλά να περνάτε, τα «ξίδια ή τα πετρέλαια», για να φαίνονται απέξω φωτεινά, αλλά μέσα να έχουν την ιδανική τροφή για τους μολυσματικούς παράγοντες με τα τοξικά τους προϊόντα;

Κάτω από την αναπόφευκτη επιρροή της αναγκαιότητας, στην τήρηση της καθαρότητας των εσωτερικών χώρων, η επαγγελματική συνεργασία ενός Συμβούλου Καθαριότητας με Πιστοποιημένη Επαγγελματική Κατάρτιση και ένα πλήρες Planning for Cleaning, έχει κριθεί Αναγκαία.

Ο πλούτος της σημαντικότητας, ενός Συμβούλου Καθαριότητας, είναι στην διαχρονική του αξία
Η ανάγκη για περισσότερη άνεση σε ένα καθαρό και υγιεινό περιβάλλον, με στόχο την σημαντικότερη εξοικονόμηση πόρων και ενέργειας, αλλά και η αντίστοιχη αύξηση της παραγωγικότητας για μείωση εξόδων, γίνεται διαρκώς μεγαλύτερη. Η δραστηριότητα της ολοκληρωμένης ενημέρωσης του Cleaning Advisor, είναι η ζωτική ανάσα που μετατρέπει, την τήρηση της καθαρότητας, από μια σημαντική επιχειρηματική ικανότητα, σε μια μοναδική εμπειρία αναβάθμισης, στην ποιότητα του τρόπου ζωής.

Ζητήστε μας πληροφορίες στο 2104829839 για τον Δωρεάν Ποιοτικό Έλεγχο Προσδιορισμού μέσα από την Πρωτοποριακή Υπηρεσία i-clean και το πρόγραμμα του Cleaning Advisor με την Δωρεάν Συμβουλευτική Ενημέρωση.

Ιωάννης Βγενής
Cleaning Advisor
Info:
Πηγή:
Vgenistrade.gr

Διαβάστε επίσης