Αντιρρυπαντικές Τεχνολογίες για Εσωτερικούς χώρους

Αντιρρυπαντικές Τεχνολογίες για Εσωτερικούς χώρους Αντιρρυπαντικές Τεχνολογίες για Εσωτερικούς χώρους

Η εφαρμογή αντιρρυπαντικών τεχνολογιών και μεθόδων στο εσωτερικό περιβάλλον, αποτελεί «ασπίδα» προστασίας για τον ίδιο τον άνθρωπο αλλά και τον χώρο στον οποίο ζει και αναπτύσσει δραστηριότητες. Βασικότεροι εχθροί της υγείας είναι οι «μολυσματικοί παράγοντες και τα τοξικά τους προϊόντα», που ζουν στο φυσικό και κοινωνικό περιβάλλον της κατοικία μας, τους χώρους εργασίας, φιλοξενίας και ψυχαγωγίας κ.λπ.

Αντιρρυπαντικές Τεχνολογίες για Εσωτερικούς χώρους με γνώμονα:

– Την αναβαθμισμένη ποιότητα διαβίωσης του τρόπου ζωής με καθαρό και υγιεινό εσωτερικό περιβάλλον.
– Την εξοικονόμηση πόρων και ενέργειας με καθαρή τεχνολογία ενεργειακής απόδοσης και εργονομικά σύγχρονων συστημάτων καθαρισμού.
– Την αύξηση παραγωγικότητας και μείωση εξόδων με επαγγελματικά εξειδικευμένη τεχνολογία βελτιωμένης ποιότητας καθαρισμού.

Βελτιωμένη Ποιότητα 

Αντιρρυπαντικές Τεχνολογίες για Εσωτερικούς χώρους Η εφαρμογή αντιρρυπαντικών τεχνολογιών και μεθόδων στο εσωτερικό περιβάλλον, αποτελεί «ασπίδα» προστασίας για τον ίδιο τον άνθρωπο αλλά και τον χώρο στον οποίο ζει και αναπτύσσει δραστηριότητες. Βασικότεροι εχθροί της υγείας είναι οι «μολυσματικοί παράγοντες και τα τοξικά τους προϊόντα», που ζουν στο φυσικό και κοινωνικό περιβάλλον της κατοικία μας, τους χώρους εργασίας, φιλοξενίας και ψυχαγωγίας κ.λπ.

Πανεπιστημιακές μελέτες και στην Ελλάδα, σε σπίτια, γραφεία, νοσοκομεία, σχολεία δείχνουν ότι είναι διαρκής η απειλή για την υγεία μας, από τους ορατούς ρύπους (σκόνη) με τα »αόρατα χημικά κοκτέιλ και τα μικροβιακά φορτία» μέσα στους εσωτερικούς χώρους. Προερχόμενοι από τη ρύπανση του εξωτερικού περιβάλλοντος, τα δομικά υλικά, αλλά και την χρήση λανθασμένων μεθόδων καθαρισμού με ανακύκλωση σωματιδίων «καμένης σκόνης», τον κακό εξαερισμό και την κακή πλευρά της ανθρώπινης δραστηριότητας (κάπνισμα).

Υπάρχουν πολλοί ρύποι που είναι επιβλαβείς στην ανθρώπινη υγεία, αλλά σύμφωνα πάντα με τους επιστήμονες, οι βασικοί ρύποι που χρησιμοποιούνται ως δείκτης, για την εσωτερική ατμοσφαιρική ποιότητα είναι: το μονοξείδιο άνθρακα, οι οργανικές πτητικές ενώσεις, το διοξείδιο του αζώτου, το όζον, τα αιωρούμενα σωματίδια και το διοξείδιο του θείου.

Προάγοντας την καθαριότητα, βελτιώνουμε τον τρόπο ζωής «Green decontamination»

Η διατήρηση ενός καθαρού χώρου δεν είναι περίπλοκη, όταν όλα τα άτομα που ασχολούνται με τον καθαρισμό, καταβάλλουν μια ιδιαίτερα μικρή συνειδητή προσπάθεια, έτσι ώστε μασά από ένα καθαρότερο και υγιέστερο εσωτερικό περιβάλλον να έχουμε μια καλύτερη σωματική, ψυχική και κοινωνική ευεξία.

Αποστολή μας είναι ένα καλύτερο περιβάλλον…. Ξεκινάμε από το σπίτι σας

Στόχος μας:
– Η Διάδοση των Ωφελειών της Κοινωνίας, μέσα από αποτελεσματικές εφαρμογές, στο χώρο της καθαριότητας.
– Η Προσφορά Ιδανικών Λύσεων για ένα Καθαρό και Υγιεινό Εσωτερικό Περιβάλλον.
– Η Χρήση Εναλλακτικών Μεθόδων Καθαρισμού και Απορρύπανσης με Εξοικονόμηση Ενεργείας.
– Η Συμβολή στην επέκταση της Ενεργειακής και Περιβαλλοντολογικής Συνείδησης.
– Η Προσφορά μας, στην Οικονομία από Ενεργειακές Σπατάλες αλλά και στην Προστασία του Περιβάλλοντος.

Αποτελεσματική διαχείριση του εσωτερικού περιβάλλοντος χώρου

Στη χώρα μας όρια για τους ρύπους εσωτερικών χώρων δεν υφίστανται, ενώ και σε κοινοτικό επίπεδο η αρμόδια επιτροπή δεν έχει καταλήξει σε αποδεκτά όρια ασφαλείας στο εσωτερικό των κτιρίων. Το κέρδος, πάντως, είναι τριπλό όταν επιτυγχάνετε μια ισορροπημένη καθαριότητα, η εξοικονόμηση ενέργειας, νερού, χρόνου εργασίας αλλά και η προστασία του περιβάλλοντος. Πολλοί πιστεύουν ότι, τα πολλά watt για ένα ισχυρό μηχάνημα καθαρισμού, θα προσφέρουν καλύτερη ποιότητα στον καθαρισμό. Απεναντίας, στην πραγματικότητα, εκτός του ότι θα είναι πιο δαπανηρό με υπερβολική σπατάλη, κούραση, χάσιμο χρόνου, θα έχουμε και ένα «υποτίθεται καθαρό» περιβάλλον, αλλά πιο επικίνδυνο από το βρόμικο.

Η απαραίτητη χρήση του σωστού εξοπλισμού, για τον καθαρισμό ενός σύγχρονου συστήματος με:

Αντιρρυπαντικές Τεχνολογίες για Εσωτερικούς χώρους  – Maximum απόδοση με μειωμένη κατανάλωση ενέργειας 25-65% και Κέρδος 1.034 € μ/ο τον χρόνο
– Έγκριση «Green Label» του CRI για αφαίρεση ρύπων, συγκράτηση σκόνης και διατήρηση εμφάνισης
– Πλήρες σύστημα φροντίδας εσωτερικών χωρών για αναβαθμισμένη ποιότητα διαβίωσης, οικονομικώς αποδεκτό.
– Απόλυτα επαγγελματικό, εξειδικευμένο και εργονομικά αποτελεσματικό  «Προηγμένης τεχνολογικά ενεργειακής απόδοσης»
– Από χυτοπρεσαριστό Ντουραλουμίνιο, με πανίσχυρη ροή αέρα, δόνηση και αναρρόφηση στροβιλισμού.
– Σύστημα φίλτρων HEPA 11 Filtration Micro Allergen Technology , ώστε να εκμηδενίζονται ρύποι και βρωμιά με “μικροβιακά φορτία”, ακάρεα «εσωτερικής σκόνης» μαζί με τις εγκρίσεις, τα περιττώματα και αποσυνθεμένα μέρη τους, από στρώματα, σαλόνια, χαλιά, μοκέτες, λείες επιφάνειες, κουρτίνες, τσόχες.
– Σύστημα TechDrive®, τελευταίας τεχνολογίας για να γίνεται η σκληρή εργασία Hooby.
– Σύστημα (Toe Touch Control), για σωστό ύψος καθαρισμού χωρίς να σκύβετε.
– Σύστημα Τινάγματος, Βio-καθαρισμού και αναζωογόνησης μοκετών, χαλιών, σιζάλ-κοκκοφοίνικα.
– Επαγγελματικό Σύστημα Βio-καθαρισμού, απορρύπανσης και αναζωογόνησης στρωμάτων.
– Σύστημα (ZIPPBRUSH), τούρμπο βούρτσα, για εύκολη αφαίρεση βρωμιάς, τριχών, από ταπετσαρίες.
– Σύστημα πολλαπλών εφαρμογών ενός ευρύτερου φάσματος Απορρύπανσης και για δυσπρόσιτες περιοχές με «μικροβιακά φορτία» στερεής βρωμιάς, βιότοπους ακάρεων κλπ.

Κλείνοντας δεν πρέπει να ξεχνάμε την αναγκαιότητα μιας επαγγελματικής συνεργασίας με έναν Σύμβουλο Καθαριότητας, για την επίτευξη των άμεσων εφαρμογών μιας αποτελεσματικής διαχείρισης του εσωτερικού περιβάλλοντος χώρου, για μια αναβαθμισμένη ποιότητα του τρόπου ζωής αλλά και την Δωρεάν συμβουλευτική υποστήριξη της πρωτοποριακής υπηρεσίας i-clean στο 2104829839 , όπου απαντά σε απορίες με θέματα καθαριότητας που μπορεί να έχει είτε ο πολίτης είτε ο επαγγελματίας.

Ιωάννης Βγενής
Cleaning Advisor
Info:
Πηγή:
Vgenistrade.gr

Διαβάστε επίσης