Έξυπνες λύσεις για οικονομία και καθαριότητα

Έξυπνες λύσεις για οικονομία και καθαριότητα Έξυπνες λύσεις για οικονομία και καθαριότητα

Έξυπνες λύσεις λοιπόν για Οικονομία, με την χρήση Εναλλακτικών Μεθόδων Καθαρισμού, είτε μέσα από υπηρεσίες είτε μέσα από συστήματα πολλαπλών εφαρμογών ενός ευρύτερου φάσματος απορρύπανσης, ακόμα και για δυσπρόσιτες περιοχές, με «μικροβιακά φορτία» στερεής βρωμιάς, βιότοπους ακάρεων, συμβάλλοντας συγχρόνως και στην Προστασία του Περιβάλλοντος.

Green Services : Έξυπνες λύσεις για Οικονομία – Μια οικογένεια με 100 m² σπίτι μπορεί να έχει κέρδος 1.100 € μ/ο τον χρόνο και όχι μόνο.

Απαλλαγείτε από τις ρυπογόνες σκούπες που σας επιβαρύνουν με υπερβολική κατανάλωση ρεύματος αλλά και με «μολυσματικούς παράγοντες και τα τοξικά τους προϊόντα».

Έξυπνες λύσεις για οικονομία και καθαριότητα α) Αντικαταστήστε τες με Επαγγελματική Υπηρεσία κατ’ οίκον, τρεις φορές το χρόνο, για εξειδικευμένο επαγγελματικό Βio-καθαρισμό μοκετών, χαλιών, σαλονιών, στρωμάτων με κέρδος τη μειωμένη κατανάλωση σε ενέργεια, σε ώρες εργασίας και με παραλαβή απόδειξης για τα έξοδα.

β) Αντικαταστήστε τες με την Υπηρεσία παροχής χρήσης κατ’ οίκον του συστήματος Φροντίδας 12 φορές το χρόνο, για εξειδικευμένο καθαρισμό όλου του νοικοκυριού, με κέρδος από μειωμένη κατανάλωση σε ενέργεια, ώρες εργασίας και παραλαβή απόδειξης για τα έξοδα.

γ) Αντικαταστήστε τες με ένα Πλήρες Σύστημα Φροντίδας Εσωτερικών Χωρών, για μια Αναβαθμισμένη Ποιότητα Διαβίωσης, Οικονομικώς Αποδεκτό, με Maximum απόδοση αλλά Μειωμένη Κατανάλωση Ενέργειας, (675 watt) Έγκριση «Green Label» του CRI για Αφαίρεση Ρύπων, Συγκράτηση Σκόνης και Διατήρηση Εμφάνισης.

Έτσι θα έχετε εξειδικευμένο καθαρισμό όλου του νοικοκυριού, συμπεριλαμβανομένου και του Βio-καθαρισμού μοκετών- χαλιών, σαλονιών, στρωμάτων, όφελος από την Οικονομία σε ηλεκτρικό, νερό , καθαριστικά, χρόνου εργασίας. Συνολικό κέρδος  πάνω από 1.100 € μ/ο τον χρόνο. (Μια οικογένεια με 100 m² σπίτι μπορεί να έχει κέρδος 1.100 € μ/ο τον χρόνο και όχι μόνο).

δ) Απαλλαγείτε από το σιδέρωμα και προσθέστε την υπηρεσία του επαγγελματικού σιδερώματος στις πλύσης του νοικοκυριού σας, με βασικά πλεονεκτήματα που προσφέρονται, στην κατ’ οίκον παραλαβή και παράδοσή της, στην οικονομία σε ηλεκτρικό, χωρίς τεκμήριο οικιακής βοηθού, στον περισσότερο ελεύθερο χρόνο στις οικογένειες ώστε να ασχοληθούν με την προσωπική τους ευτυχία. αλλά και στην παραλαβή απόδειξης για τα έξοδα.

Οι ειδικοί προτείνουν τρόπους μείωσης της ενεργειακής κατανάλωσης για θέρμανση, φωτισμό και κλιματισμό, ηλιακό θερμοσίφωνα, αντικατάσταση λέβητα, διπλά τζάμια και μόνωση, ανεμιστήρες, η σκίαστρα για φυσικό δροσισμό, λαμπτήρες εξοικονόμησης ενέργειας, πράσινες ταράτσες, τα σωστά τοποθετημένα ανοίγματα για θέρμανση των χώρων από τον ήλιο κλπ.

Πράσινο σπίτι δεν σημαίνει μόνο η σειρά μέτρων που προτείνουν οι ειδικοί ώστε να μειωθούν οι σπατάλες ενέργειας στις κατοικίες.

Η ραγδαία τεχνολογική ανάπτυξη στις μέρες μας δημιουργεί την Επιτακτική Ανάγκη χρησιμοποίησης Νέων Τεχνολογιών σε όλους τους τομείς και φυσικά και στο χώρο των κατοικιών.  Η συμβατική καθαριότητα, ή ο συμβατικός τρόπος που μέχρι τώρα γνωρίζαμε για την καθαριότητα του σπιτιού μας όπου βιώνουμε την καθημερινότητα μας, ανήκουν πλέον στο παρελθόν.

Η εφαρμογή αντιρρυπαντικών τεχνολογιών και μεθόδων στο εσωτερικό περιβάλλον, για την εξουδετέρωση των «μολυσματικών παραγόντων μαζί με τα τοξικά τους προϊόντα» αποτελεί «ασπίδα» προστασίας για τον ίδιο τον άνθρωπο αλλά και τον χώρο στον οποίο ζει και αναπτύσσει δραστηριότητες.

Για εσάς που δεν επιθυμείτε να δώσετε τα χαλιά σας για πλύσιμο και φύλαξη, μπορείτε να μας ζητήσετε στο 2104829839 να απορρυπανθούν, με την μέθοδο KlinActive χωρίς την χρήση χημικών (Green Decontamination) από «μικροβιακά φορτία», στερεή βρωμιά, βιότοπους ακάρεων κλπ, οπού υποστηρίζεται το πρόγραμμα Bio-Carpet Care του Green Services Home Solutions, στο μισό κόστος.

Στόχος μας η χρήση Εναλλακτικών Μεθόδων Καθαρισμού και Απορρύπανσης, ώστε να συμβάλλουμε στην Οικονομία από Ενεργειακές Σπατάλες αλλά και στην Προστασία του Περιβάλλοντος

Ιωάννης Βγενής
Cleaning Advisor
Info:
Πηγή:
Vgenistrade.gr

Διαβάστε επίσης