Λιπογλυπτική για επανασχηματισμό σώματος χωρίς επέμβαση

Λιπογλυπτική για επανασχηματισμό σώματος χωρίς επέμβαση Λιπογλυπτική για επανασχηματισμό σώματος χωρίς επέμβαση

Γεγονός είναι ότι ο σύγχρονος τρόπος ζωής μας οδηγεί σε ανθυγιεινές διατροφικές συνήθειες και ακινησία με αποτέλεσμα το σώμα μας να χάνει το ελκυστικό του σχήμα και να γερνάει πιο γρήγορα. Το αποτέλεσμα είναι ένα σώμα με επιδερμική χαλάρωση, τοπικό πάχος και κυτταρίτιδα.

Ποιά μέθοδος θα μπορούσε να μας βοηθήσει να επανασχηματίσουμε το σώμα μας;

H μέθοδος της ενδερμολογίας είναι ο πιο σύγχρονος και αποτελεσματικότερος τρόπος καταπολέμησης του τοπικού πάχους, της επιδερμικής χαλάρωσης και της κυτταρίτιδας, χρησιμοποιώντας μη χειρουργική τεχνική ικανή να ελευθερώσει το παγιδευμένο λίπος. H τεχνική της ενδερμολογίας αντιμετωπίζει το ιδιαίτερα επίμονο παγιδευμένο λίπος που βρίσκεται στην περιφέρεια, τους γλουτούς, τους μηρούς και τους γοφούς. Βελτιώνει δηλαδή ακριβώς τις προβληματικές περιοχές ανάλογα με τις επιθυμίες και τις ανάγκες του κάθε ατόμου. Οι επίπεδοι και χαλαροί γλουτοί ανορθώνονται καθώς η περιεκτικότητα σε λίπος μειώνεται και οι καμπύλες επαναπροσδιορίζονται.

Λιπογλυπτική για επανασχηματισμό σώματος χωρίς επέμβαση Τι είναι η ενδερμολογία και πώς λειτουργεί;

Η μέθοδος της ενδερμολογίας είναι μια μη επεμβατική θεραπεία που επανασχηματίζει και σμιλεύει το περίγραμμα του σώματος. Αυτό σημαίνει ότι καταπολεμά όχι μόνο το τοπικό πάχος ή την κυτταρίτιδα αλλά και την επιδερμική χαλάρωση. Διαθέτει δύο κυλίνδρους και ένα μηχανισμό που δημιουργεί ελεγχόμενη αναρρόφηση ανάμεσά τους. Έτσι καθώς ο ειδικός μηχανισμός αναρροφά το δέρμα, οι δύο κύλινδροι κάνουν μάλαξη του συνδετικού ιστού.

Τι αποτελέσματα προσφέρει;

Λιπογλυπτική για επανασχηματισμό σώματος χωρίς επέμβασηΤο αποτέλεσμα είναι ένα αρμονικό σώμα με ιδανικές αναλογίες.
Πετυχαίνουμε βελτίωση της όψης φλοιού πορτοκαλιού κατά Μ.Ο. 24% και σημαντική μείωση εκατοστών σε ολόκληρο το σώμα και ιδιαίτερα στα σημεία με συσσωρευμένο λίπος. Επιπλέον, επειδή αυξάνει το κολλαγόνο στο δέρμα του σώματος, επιτυγχάνει σύσφιξη κατά Μ.Ο. 40% αντιμετωπίζοντας δραστικά την χαλάρωση και κάνοντας το δέρμα πιο νεανικό και σφριγηλό. Επίσης η θεραπεία βελτιώνει και τη λειτουργία του λεμφικού συστήματος εφόσον οι κινήσεις γίνονται κατά μήκος των λεμφικών οδών, με αποτέλεσμα την ομαλή λειτουργία των ορμονών του οργανισμού, την βελτίωση του μεταβολισμού καθώς και την άμεση αποβολή του λίπους και των άχρηστων ουσιών.

Με άλλα λόγια η ενδερμολογία αντιμετωπίζει ταυτόχρονα τοπικό πάχος, κυτταρίτιδα και χαλάρωση; 

Μάλιστα, αυτό είναι το συγκριτικό πλεονέκτημα της ενδερμολογίας! Αντιμετωπίζει συγχρόνως οποιοδήποτε πρόβλημα στα επίμαχα σημεία, συνδυάζοντας τα αποτελέσματα της πιο σύγχρονης ιατρικής τεχνολογίας με την απολαυστική αίσθηση του χειρονακτικού μασάζ. Γιατί πρέπει να τονίσουμε ότι κατά την διάρκεια της εφαρμογής η αίσθηση είναι τόσο χαλαρωτική όσο το χειρονακτικό μασάζ, με όλα τα ευεργετικά του αποτελέσματα.

Info:
Πηγή: 
http://www.dna.com.gr/site/soma_endermologie.html

Διαβάστε επίσης