Αντιγήρανση σώματος με νήματα σώματος & κρυολιπόλυση – Μοναδικά αποτελέσματα

Αντιγήρανση σώματος με νήματα σώματος & κρυολιπόλυση - Μοναδικά αποτελέσματα Αντιγήρανση σώματος με νήματα σώματος & κρυολιπόλυση - Μοναδικά αποτελέσματα

Πολλοί είναι οι τρόποι να αλλάξετε το σώμα σας, να προσφέρετε σύσφιξη και να δείτε περιοχές που μαστίζονται από την χαλάρωση να είναι και πάλι στητές.

Για την αντιγήρανση και την ανόρθωση σώματος, οι τεχνικές είναι πολλές και όλες μπορούν να σας προσφέρουν το επιθυμητό αποτέλεσμα ανάλογα με τις ανάγκες και την ηλικία σας. Δύο από τις καινοτόμες τεχνικές που μπορούν να προσφέρουν μοναδικά πλεονεκτήματα είναι τα νήματα σώματος και η κρυολιπόλυση.

Νήματα σώματος

Τα νήματα σώματος είναι μία νέα τεχνική ανόρθωσης όλων των ιστών του σώματος που είναι χαλαρωμένοι και βρίσκονται κάτω από την επιδερμίδα. Τα βιοαπορροφήσιμα νήματα, είναι μία παγκόσμια καινοτομία, που εξασφαλίζουν ότι το δέρμα θα ανορθωθεί. Τα νήματα έχουν εξαιρετική ευκαμψία και είναι ανθεκτικά και αποτελεσματικά σε όλους τους τύπους επιδερμίδας.

Ανάμεσα στα πλεονεκτήματά τους είναι ο ελάχιστος χρόνος αποθεραπείας, το ότι δεν χρειάζονται χειρουργείο και η εφαρμογή τους διαρκεί το πολύ μία ώρα. Δεν υπάρχει πόνος, ούτε οιδήματα και τραυματισμούς. Όσον αφορά το κόστος είναι οικονομικό, αφού γίνεται ενέσιμα στο ιατρείο.

Κρυολιπόλυση

Η κρυολιπόλυση είναι το αμέσως επόμενο βήμα που επιλέγουν οι γυναίκες για να αντιμετωπίσουν εστιασμένα το τοπικό λίπος και την κυτταρίτιδα, σε περιοχές όπως οι γλουτοί και οι μηροί. Με το σύστημα Coolsculpting, το λίπος αποβάλλεται άμεσα και σε περιπτώσεις, που δεν έχουν μεγάλο πρόβλημα, μία και μόνο εφαρμογή μπορεί να αρκεί ώστε να επέλθει η επιθυμητή σύσφιξη.

Ανώδυνα, με μη επεμβατικό τρόπο μπορείτε να αποκτήσετε ένα καλλίγραμμο σώμα, συντηρώντας ένα αξιοθαύμαστο αποτέλεσμα με γυμναστική και διατροφή. Το σύστημα κρυολιπόλυσης είναι εγκεκριμένο από τον FDA Αμερικής, τον Παγκόσμιο Οργανισμό Τροφίμων & Φαρμάκων.

Τι επιτυγχάνει το Coolsculpting; Το ειδικό μηχάνημα μπορεί και επιλέγει κάθε περιοχή του σώματος που είναι προβληματική, εξαλείφοντας τα λιποκύτταρα με τη δύναμη του ψύχους. Τα κύτταρα αυτά απομακρύνονται από τον οργανισμό με απόλυτα φυσιολογικό τρόπο, χωρίς να επηρεάζει καθόλου τους γύρω ιστούς. Το συντριπτικό ποσοστό των γυναικών που δοκίμασαν την κρυολιπόλυση έμειναν απόλυτα ικανοποιημένες.

Δοκιμάστε και εσείς μία από τις τεχνικές αντιγήρανσης σώματος στα εξειδικευμένα κέντρα Medical Anti Aging Center.

Διαβάστε επίσης