Μπάνιο και βόλτα – Όλα τα αξεσουάρ που θα χρειαστείτε για το μωρό σας

Μπάνιο και βόλτα - Όλα τα αξεσουάρ που θα χρειαστείτε για το μωρό σας

Η ζωή σας πρόκειται να αλλάξει με τον ερχομό του μωρού σας και μάλιστα πρόκειται να γίνει πιο έντονη, πιο ευαίσθητη, πιο μοναδική!

Προετοιμαστείτε λοιπόν σωστά, για όλα αυτά τα συναισθήματα με τα σωστά αξεσουάρ που θα χρειαστείτε για δύο πολύ σημαντικές στιγμές μέσα στην κάθε μέρα. Την βόλτα και το μπάνιο.

Για τη βόλτα επιλέξτε καρότσι και μάρσιππο

billyblue1-400x444

Ένα καρότσι περιπάτου σε οικονομική τιμή είναι μία συμφέρουσα αγορά για τους πρώτους 6 μήνες, μέχρι να αγοράσετε ένα κάθισμα αυτοκινήτου. Θα είναι η καθημερινή σας επιλογή για μία απλή βόλτα στο πάρκο, ένας γρήγορος περίπατος στο super market ή ένα κυριακάτικο ταξιδάκι με το καρότσι να κλείνει εύκολα και να τοποθετείται στο πορτ μπαγκάζ. Βρείτε το Billy Blue της Cangaroo από εδώ.

Πολυκαρότσι

SERENO3IN1CONVERTIBLESYSTEMBLUE1-800x800-400x444

Απεριόριστη ευκολία ένα πολυκαρότσι. Πρώτα απ’ όλα είναι ένα απλό καρότσι που ξαπλώνει ή είναι καθιστό. Έπειτα γίνεται κάθισμα αυτοκινήτου έως 13 κιλά και ένα πορτ μπεμπέ για να μετακινήστε εύκολα και πιο πρακτικά. Θέλετε παραπάνω πληροφορίες για το καρότσι; Δείτε εδώ.

Για τη βόλτα μία πολύ καλή λύση είναι ο μάρσιππος αγκαλιάς, δηλαδή μεγάλα σχοινιά που συγκρατούν το μωρό σας και εξασφαλίζουν ένα ήσυχο μέρος για να κοιμάται και για να είναι κολλημένο πάνω σας τις δύσκολες ώρες.

410582blue-400x444

Μόλις μεγαλώσει λιγάκι και έρθει η ώρα για την μετάβαση από την πάνα στο γιο γιο, χρσηιμοποιήστε το απλό γιογιο της Cangaroo, που μπορεί να του μάθει όλα όσα χρειάζεται για να πάει ένα βήμα παρακάτω την ανάπτυξή του.

Μπείτε στο paidoupoli.gr στο online κατάστημα για να βρείτε καρότσια για μωρά, γιο γιο και όσα βρεφικά είδη χρειάζεστε για να μπορέσετε να μεγαλώσετε το μικρό σας με τις καλύτερες προδιαγραφές ποιότητας.

Διαβάστε επίσης