3 Top αγορές για το μωρό σας πριν τον τοκετό

3 Top αγορές για το μωρό σας πριν τον τοκετό

Έρχεται όπου να ‘ναι το βλαστάρι σας, γι’ αυτό πριν μπείτε στον ένατο μήνα, καλό είναι να κάνετε κάποια ψώνια για να προετοιμάσετε το έδαφος και να υποδεχθείτε πανέτοιμοι το νέο μέλος της οικογένειας.

Ποια είναι η must προίκα μωρού που πρέπει να αποκτήσετε; Κάντε τις αγορές σας από το ηλεκτρονικό κατάστημα katoikein.com, από τον καναπέ του σπιτιού σας.

Ακολουθούν προσφορές που πρέπει να εκμεταλλευτείτε:

Μωρουδιακά για τον ύπνο!

Οι βρεφικοί υπνόσακοι από τη μία και οι βρεφικές κουβέρτες από την άλλη είναι δύο πολύτιμα αξεσουάρ που πρέπει να αποκτήσετε για να μπορεί το μωρό σας να κοιμάται. Όπου κι αν επιλέξετε να βάλετε το μωρό σας να κοιμάται (καλαθούνα, πορτ μπεμπε, παιδικό δωμάτιο) είναι πολύ χρήσιμα αξεσουάρ.

Προτάσεις για αγόρι και κορίτσι

HAPPY-TIME_IPNOSAKOS-800x800

Βρεφικός υπνόσακος Happy Time για κοριτσάκι της ΚΕΝΤΙΑ. Εξαιρετικής ποιότητας υπνόσακος, ο οποίος χαρίζει έναν χαλαρωτικό και μοναδικό ύπνο σε όλα τα μικρά που θα κρυφτούν μέσα του. Θα του κάνει σίγουρα μέχρι να γίνει ενός! Αποκτήστε έναν από τους πιο ποιοτικούς υπνόσακους της αγοράς, εύκολα και γρήγορα. Με ζωάκια και όμορφα σχέδια!

Σιελ κουβέρτα fleece

42051156306-800x800

Βρεφική κουβέρτα Das Home που τυλίγει σε μία ζεστή αγκαλιά το μικρό σας όλες τις ώρες του ύπνου του. Το fleece είναι ένα ύφασμα που κερδίζει το ενδιαφέρον των γονιών λόγω της απαλότητάς του και της υφής που δεν ερεθίζει το βρεφικό δερματάκι. Αποκτήστε το με ένα κλικ! Βγαίνει και σε ροζ!

Για το μπάνιο του!

Baby_Looney_Tunes_600x600

Είναι πολύ σημαντικό μετά το μπάνιο να παραμένει ζεστό το μωρό, ειδικά όταν είναι ακόμα μικρό για να μην κρυώνει. Αγοράστε ένα μπουρνουζάκι με 100% βαμβάκι για να σκουπίζει την υγρασία από το δέρμα του και να του προσφέρει ένα απαλό χάδι μετά το μπάνιο. Δείτε εδώ το μπουρνούζι LOONEY TUNES 21 της VIOPROS.

Βρείτε τα καλύτερα λευκά είδη της αγοράς, μόνο στο katoikein.com!

Διαβάστε επίσης