Η νέα τάση στην περιποίηση προσώπου

Η νέα τάση στην περιποίηση προσώπου Η νέα τάση στην περιποίηση προσώπου

Αν δεν έχετε ακούσει ήδη την ύπαρξη των Konjac Sponges, τότε σίγουρα θα την αντιληφθείτε στο προσεχές διάστημα αφού από ότι φαίνεται πρόκειται για τη νέα τάση στο skincare.

Το Konjac sponge θεωρείται game changer  στην περιποίηση της επιδερμίδας και όχι άδικα αφού συγκεντρώνει μερικές από τις πιο ευεργετικές ιδιότητες για το πρόσωπό σας. Πρόκεται για ένα σφουγγαράκι σε σχήμα σταγόνας, που μοιάζει πολύ με το κλασικό σφουγγαράκι του μακιγιάζ και έχει αγαπηθεί ήδη από τις γυναίκες με ευαίσθητο πρόσωπο ή με πολλές απαιτήσεις από τα προϊόντα ομορφιάς που χρησιμοποιούν.

Τι είναι όμως το Konjac Sponge;

Το Konjac sponge, έχει δημιουργηθεί από παράγωγα του φυτού Konjac (Amorphophallus konjac), δηλαδή της γλυκομαννάνης, η οποία είναι ένας πολυσακχαρίτης που βρίσκεται στις ρίζες του φυτού. Η γλυκομαννάνη ως τώρα χρησιμοποείται στην κατασκευή καλλυντικών αλλά και στη διατροφή μας (στην κατάλληλη μορφή) ώστε να ενισχύσει στην απώλεια βάρους, αφού έχει την ιδιότητα να απορροφά μεγάλες ποσότητες υγρών, δημιουργώντας ένα αίσθημα κορεσμού. Επίσης, το Konjac έχει αντιοξειδωτικές ιδιότητες και χρησιμοποιείται χρόνια από τις κορεάτισσες για την προστασία της επιδερμίδας τους από την περιβαλλοντική μόλυνση.

Το Konjac Sponge, προσφέρει απαλότητα στην επιδερμίδα ενώ παράλληλα χαρίζει άμεση λάμψη και σφριγγυλότητα. Η πιο ενεργή δράση του όμως, βρίσκεται στον καθαρισμό της επιδερμίδας αφού απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα, τα υπολείμματα μακιγιάζ και τους ρύπους από τους πόρους μας. Ένας ακόμη λόγος που θα το λατρέψετε είναι ότι τα Konjac Sponges είναι επαναχρησιμοποιούμενα και μπορούν να χρησιμοποιηθούν καθημερινά για περίπου 1 μήνα.

Διαβάστε επίσης