Τέλεια φρύδια; Τι προτείνουν οι αισθητικοί φρυδιών

Τέλεια φρύδια; Τι προτείνουν οι αισθητικοί φρυδιών Τέλεια φρύδια; Τι προτείνουν οι αισθητικοί φρυδιών

Τα καλoφτιαγμένα φρύδια παίζουν πολύ μεγάλο ρόλο στο γυναικείο πρόσωπο, πράγμα που σημαίνει ότι οι αισθητικοί φρυδιών θα έχουν πολλή δουλειά για πολλά χρόνια ακόμα.

Και ο σχεδιασμός των φρυδιών όταν δεν γίνει από κάποιον επαγγελματία, μπορεί να αλλάξει δραματικά το βλέμμα των ματιών σου. Ποια λάθη πρέπει, λοιπόν, να αποφύγεις όταν φροντίζεις τα φρύδια σου;

1. Δώσε προσοχή στα εργαλεία της αισθητικού σου

Για να διαμορφωθούν τέλεια τα φρύδια σου, οι αισθητικοί χρησιμοποιούν τσιμπιδάκια, βούρτσες και πολλά άλλα εργαλεία. Σε αντίθεση με το μανικιούρ ή το πεντικιούρ που απαιτείται λεπτομερής καθαρισμός των εργαλείων, η υγιεινή των φρυδιών μπορεί να έρχεται σε δεύτερη μοίρα αλλά εξακολουθεί να είναι σημαντική. Επίσης, δώσε σημασία εάν η αισθητικός απολυμαίνει το δέρμα σου πριν εργαστεί με τα φρύδια σου.

Τα τσιμπιδάκια και οι βούρτσες πρέπει να απολυμανθούν μετά από κάθε πελάτισσα και να μπουν στον κλίβανο. Μην ντραπείς να ρωτήσεις τις κοπέλες στο σαλόνι ομορφιάς, τι μέτρα προφύλαξης χρησιμοποιούν ώστε να αισθανθείς και εσύ ασφαλής.

2. Πρόσεξε την απόχρωση των φρυδιών

Αν πρόκειται να βάψεις τα φρύδια σου, η αισθητικός θα σου περάσει είτε ειδική βαφή είτε χένα οπότε πρέπει να ρωτήσεις τι πρόκειται να χρησιμοποιήσει. Να θυμάσαι ότι η χένα είναι φυσική και μπορεί να προκαλέσει αλλεργική αντίδραση.

Όμως είναι πιο φιλική στο δέρμα από τη βαφή αλλά το αποτέλεσμα κρατάει λιγότερο. Αν δεν έχεις κανένα πρόβλημα με τη χένα, ίσως θα πρέπει να την επιλέξεις.

Επίσης, είναι σημαντικό να επιλέξεις τη σωστή απόχρωση. Μια καλή αισθητικός φρυδιών θα αναμίξει πολλά χρώματα για να πάρει το καλύτερο. Θυμήσου τον παρακάτω κανόνα: τα φρύδια θα πρέπει να φαίνονται λίγο πιο σκούρα από το φυσικό χρώμα των μαλλιών σου αν είσαι ξανθιά και λίγο πιο ανοιχτά αν έχεις σκούρα μαλλιά.

3. Μην κάνεις microblading ή τατουάζ

Η τεχνική microblading και τα τατουάζ είναι διαδικασίες όπου η αισθητικός τοποθετεί τρίχες στα σημεία όπου λείπουν. Αλλά ακόμα κι αν έχεις πραγματικά λεπτά φρύδια, είναι καλύτερα να αφήσεις αυτές τις ιδέες καθώς υπάρχουν πολλοί κίνδυνοι. Σίγουρα δεν γνωρίζεις πώς το δέρμα σου θα αντιδράσει στη χρωστική ουσία ή ποιο χρώμα θα βγει στο τέλος και αν δεν σου αρέσει ή θέλεις να το αφαιρέσεις, θα χρειαστεί να κάνεις λέιζερ.

4. Επίλεξε το σωστό σχήμα

Όλες οι αισθητικοί ρωτούν τις πελάτισσες τους για το σχήμα των φρυδιών που θα ήθελαν να έχουν. Αλλά μια έμπειρη αισθητικός θα ακούσει πρώτα την πελάτισσα και θα δώσει τις συμβουλές της αργότερα.

Κανονικά πριν ξεκινήσει τη διαδικασία η αισθητικός θα πρέπει να σου ζητήσει να κάνεις μορφασμούς και να χαμογελάσεις: έτσι μπορεί να δει πιο ειδικά πράγματα στο πρόσωπό σου. Για παράδειγμα, αν σηκώνεις ελαφρά το δεξί σου φρύδι όταν μιλάς, τότε δεν χρειάζεται καμία πρόσθετη ανύψωση.

Φυσικά, εσύ έχεις τον πρώτο λόγο και το δικαίωμα να πεις τι σου αρέσει και τι όχι αλλά μια καλή αισθητικός θα προσπαθήσει να σου εξηγήσει τι μπορεί να διορθωθεί και πώς.

Διαβάστε επίσης