Πώς να φέρεις το summer feeling στην κρεβατοκάμαρά σου

Πώς να φέρεις το summer feeling στην κρεβατοκάμαρά σου

Καλοκαιράκι. Βουτιές, ηλιοβασιλέματα, διασκέδαση. Ξεγνοιασιά. Ανάλαφρη διάθεση. Το καλοκαίρι όλα αλλάζουν και κυρίως η διάθεσή μας. Τι θα έλεγες λοιπόν να φέρεις αυτήν την αίσθηση και στην κρεβατοκάμαρά σου; Να ελαφρύνει, να ανασάνει, να μυρίσει ανεμελιά μέχρι να φύγεις διακοπές…


Ξεφορτώσου ό,τι σε βαραίνει

Ο χειμώνας αφήνει πολλά κατάλοιπα στο σπίτι (και τη ζωή μας), που είναι αναγκαίο να απομακρύνεις άμεσα από τον χώρο! Όλα αυτά τα αχρείαστα αντικείμενα που έχουν “καταλάβει” τον ζωτικό χώρο σου πρέπει να εξαφανιστούν και να ξαναβρούν τη σωστή θέση τους στο σπίτι. Βιβλία, ρούχα, παπούτσια, μικροπράγματα, σημειώσεις, αξεσουάρ και εν γένει ατάκτως ερριμμένα αντικείμενα είναι απαραίτητο να ξεκαθαριστούν. Φυσικά, θα χρειαστεί να ακολουθήσει και ένας καλός καθαρισμός του χώρου!

Ξεσκάρταρε τις ντουλάπες σου

Εκεί κι αν με τον καιρό δημιουργείται ένας χαμός. Από ρούχα που δεν φοράς, παπούτσια που έχεις ξεχάσει, τσάντες αχρησιμοποίητες. Αρχικά, λοιπόν, θα χρειαστεί να ξεκαθαρίσεις τι φοράς ακόμα και τι είναι κρεμασμένο στην ίδια θέση εδώ και τρία χρόνια. Και μετά, θα αξιοποιήσεις stylish έπιπλα και αποθηκευτικά αντικείμενα για να “φιλοξενήσουν” τα υπάρχοντά σου ή θα εξοπλίσεις τις ντουλάπες σου με έξτρα χώρο για να χωρέσουν τα πάντα.

Ανανέωσε τις υφάνσεις

Αν θέλεις να νιώσεις άμεσα την πολυτελή και “αφράτη” αίσθηση ενός ξενοδοχειακού δωματίου, τότε μπορείς να επενδύσεις σε μερικά καλά σεντόνια και μαξιλαροθήκες, να προτιμήσεις το λευκό ή τις ανοιχτόχρωμες αποχρώσεις και να ελαφρύνεις όσο περισσότερο γίνεται το κρεβάτι σου! Στόχος είναι να μπορείς να απολαύσεις έναν ήσυχο και άνετο ύπνο, ώστε να γεμίσεις ενέργεια για το υπόλοιπο της ημέρας.

Αναζωογόνησε τη διακόσμησή σου

Ένα στοιχείο που πάντοτε φέρνει ζωντάνια σε κάθε χώρο είναι η φυσική βλάστηση! Εφόσον, λοιπόν, το υπνοδωμάτιό σου έχει το κατάλληλο φως για να επιζήσουν τα φυτά σου, τότε ξεκίνα να τοποθετείς κάθε λογής πρασινάδα που θα ανανεώσει την εικόνα του, ενώ ταυτόχρονα θα σου προσφέρει χαλάρωση και θα βοηθήσει τον ύπνο σου. Επιπλέον, πρόσθεσε μερικές ανάλαφρες πινελιές, όπως summery posters στα κάδρα σου, μαξιλάρια με tropical ή coastal prints και διακοσμητικά με καλοκαιρινό “αέρα”!

Διαβάστε επίσης