Απλοί τρόποι για οικονομία και ζεστασιά στο σπίτι

Απλοί τρόποι για οικονομία και ζεστασιά στο σπίτι Απλοί τρόποι για οικονομία και ζεστασιά στο σπίτι

Οι Εναλλακτικές λύσεις για οικονομία με χειμωνιάτικη φροντίδα στο στρωμένο σπίτι με χαλιά, άρχισαν να εφαρμόζονται κάθε χρόνο όλο και περισσότερο από τους καταναλωτές. Η συμβολή μας στο να μπορέσετε να κατανοήσετε την Επιτακτική Ανάγκη, μιας επιμελημένης εφαρμογής μέτρων με τους στοιχειώδεις κανόνες για την τήρηση μιας αποτελεσματικής καθαριότητας, συνδέει την Εναρμόνιση των Δαπανών με την Ποιότητα των Παρεχόμενων Υπηρεσιών στον Καθαρισμό.

Απλοί τρόποι μπορούν να μας προσφέρουν περισσότερη ζεστασιά αλλά και μια απόλυτα ισορροπημένη καθαριότητα στους εσωτερικούς χώρους, με οικονομία στο πετρέλαιο και στο ρεύμα. Ίσως μέχρι σήμερα να είχατε την αίσθηση πως το στρωμένο χειμωνιάτικο σπίτι με χαλιά, μοκέτες δεν είναι τόσο καθαρό όσο θα θέλατε. Όταν θα αρχίσετε να εφαρμόζετε και σεις τις Εναλλακτικές λύσεις θα διαπιστώσετε, ότι τα χαλιά, τα υφάσματα των σαλονιών, αλλά και τα βαριά υφάσματα των κουρτινών στον εσωτερικό περιβάλλοντα χώρο, έχουν ένα πολύ σημαντικό και θετικό ρόλο στο Προσφερόμενο έργο.

Απλοί τρόποι για οικονομία και ζεστασιά στο σπίτι.Η μοναδική δυνατότητα του χαλιού στο να παγιδεύει – συγκρατεί σκόνη και χώμα, συμβάλει στο να διατηρείται περισσότερο καθαρή η εμφάνιση των επιφανειών και να ελαχιστοποιούνται οι προσπάθειες συντήρησης τους. Η σημαντικότητα της συμβολής του στην υγεία είναι μεγάλη, αφού ελαχιστοποιεί την αιωρούμενη σκόνη που κυκλοφορεί στον εσωτερικό αέρα, αλλά και στην οικονομία αφού έχουμε λιγότερες καταναλώσεις σε ενέργεια αλλά και χρόνο.

Η δυνατότητα απορροφητικότητα των ήχων μαζί με την περισσότερη ζεστασιά συμβάλουν θετικά στο να δημιουργείται μια αρμονία με πιο ήρεμη και ειρηνική ατμόσφαιρα για οικονομικά φιλικές συγκεντρώσεις. Η οικονομία με την χειμωνιάτικη φροντίδα στο στρωμένο σπίτι με χαλιά, ολοκληρώνεται με την σωστή συντήρηση τους. Η αφαίρεση της σκόνης μαζί με τους «ρυπογόνους μολυσματικούς παράγοντες» χωρίς να ανακυκλώνεται, ολοκληρώνουν τον κύκλο για ένα καθαρό εσωτερικό περιβάλλον.

Εναλλακτικές λύσεις για να κρατήσετε το σπίτι σας οικονομικά καθαρό και το χειμώνα: 

1. Ανοίξτε το σπίτι να αεριστεί καλά τις ηλιόλουστες μέρες, ως προς το πλείστον ξηρές, με κλειστές τις κουρτίνες ώστε να λειτουργήσουν ως φίλτρα από την εξωτερική σκόνη.

2. Βγάλτε τα χαλιά και τις μοκέτες από τις «κρυψώνες – σεντούκια» και απλώστε τα για να αεριστούν καλά και να τα βλέπει ο ήλιος. Ο ήλιος θα είναι «σύμμαχος» στο να βγάλετε και τα στρώματα να αεριστούν, γιατί οι ζέστες και η υγρασία έχουν βοηθήσει στην ανάπτυξη των «ρυπογόνων μικροβιακών φορτίων». Προσοχή όμως εμφανίστηκαν κρούσματα για κλοπές με την μέθοδο του ψαρέματος σε χαλιά απλωμένα στον δεύτερο όροφο.

3. Ζητήστε τα από τον Επαγγελματία καθαριστή σας να σας τα επιστέψει το συντομότερο , ώστε να μετατρέψετε το στρωμένο χειμωνιάτικο σπίτι σας, ένα μέσο οικονομίας από στις αυξήσεις του πετρελαίου και του ρεύματος.

4. Απαραίτητες οι Bio-Εφαρμογές Καθαρισμού στα στρώματα, τα σαλόνια αλλά και στις βαριές κουρτίνες στο χώρο σας, χωρίς την χρήση χημικών (Green Decontamination) με σχεδόν το μισό κόστος του πλυσίματος.

5. Χρησιμοποιήστε σύστημα συντήρησης με μειωμένη Κατανάλωση Ενέργειας, (675 watt), και όχι τις ενεργοβόρες και ρυπογόνες σκούπες των (1500- 2500 watt), Αν δεν διαθέτετε τέτοιο σύστημα, ρωτήστε μας στο 2104829839

6. Εξειδικευμένο Πρόγραμμα Φροντίδας και Συντήρησης με Bio-Εφαρμογές Καθαρισμού σε χαλιά, Μοκέτες Στρώματα και Γαλόνια με Βio-Καθαρισμό – Απορρύπανση & Αναζωογόνηση στο χώρο σας, δίνοντας σας ένα Extra κέρδος τον Δωρεάν Βio-καθαρισμό και την φύλαξη των χαλιών σας.

7. Εφαρμόστε το Οικονομικό Πρόγραμμα υπηρεσίας παροχής χρήσης κατ’ οίκον, για εξειδικευμένο καθαρισμό όλου του νοικοκυριού, ώστε να μπορείτε να έχετε πάντα την καλύτερη απόδοση ποιότητας στο χαμηλότερο κόστος.

8. Μην ξεχνάτε ποτέ την Συντήρησης στα Air-condition, το Computer αλλά και την τηλεόραση, διότι θα γνωρίζετε πως ένας “άρρωστος εσωτερικός χώρος ” μπορεί να προκαλέσει ανεξήγητους πονοκεφάλους, υπνηλία, ερεθισμούς και αλλεργίες σε όλους μας, πόσο μάλλον σε ένα ευαίσθητο παιδί.

9. Αποφύγετε πρόβλημα, χρησιμοποιώντας τον Θεσμό της i-clean με την Δωρεάν Συμβουλευτική Υποστήριξη, σε θέματα Καθαρισμού, στο 210 4829839.

10. Προσοχή χρειάζεται στην επιλογή του Επαγγελματία Καθαριστή ταπήτων – ταπετσαριών, για την επιμελημένη εφαρμογή των Προγραμμάτων στις Bio-Εφαρμογές Καθαρισμού.

Η ανάγκη μέριμνας για την Υγεία, μέσα από την διαχείριση των προβλημάτων που ανακύπτουν στον καθαρισμό , έχει σαν αποτέλεσμα την υιοθέτηση ανάλογων εναλλακτικών μεθόδων για την βελτιωμένη ποιότητα του εσωτερικού περιβάλλοντα χώρου έτσι ώστε να καθιστούν Απαραίτητη την επαγγελματική συνεργασία με έναν Σύμβουλο Καθαριότητας. Σε όλη την Ελλάδα υπάρχουν Επαγγελματίες Καθαριστές ταπήτων – ταπετσαριών που απολαμβάνουν την Πλήρη και Ολοκληρωμένη Υποστήριξη μας.
Για πληροφορίες και ενημέρωση μπορείτε να καλέσετε στο τηλέφωνο 2104829839

Ιωάννης Βγενής
Cleaning Advisor
Info:
Πηγή:
http://cleaningnews.gr/?p=3185

Διαβάστε επίσης