Η Αντιμετώπιση του φαινόμενου μαύρη εργασία στον καθαρισμό των εσωτερικών χώρων

Η Αντιμετώπιση του φαινόμενου μαύρη εργασία στον καθαρισμό των εσωτερικών χώρων Η Αντιμετώπιση του φαινόμενου μαύρη εργασία στον καθαρισμό των εσωτερικών χώρων

Σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες συγκεκριμένες μορφές εργασίας, όπως ο «καθαρισμός των σπιτιών», εντάσσονται σχεδόν αποκλειστικά στη «μαύρη εργασία». Σήμερα το φαινόμενο αυτό μπορεί να αντιμετωπιστεί εύκολα δίνοντας ταυτόχρονα διέξοδο σε γυναίκες που θέλουν να ξεκινήσουν μια επιχείρηση καθαρισμού εσωτερικών χώρων με προοπτική να λύσουν το εργασιακό πρόβλημα και να αυξήσουν το εισόδημα στην οικογένεια.

Σύμφωνα με έκθεση της Κομισιόν το ένα τρίτο της Ελληνικής Οικονομίας δεν φορολογείται

Τη μεγαλύτερη παραοικονομία στον ανεπτυγμένο κόσμο μπορεί να «καυχηθεί» ότι διαθέτει η Ελλάδα, σύμφωνα με έκθεση που έχει συνταχθεί για λογαριασμό του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου και έχει παρουσιασθεί στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2002. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα στοιχεία, τα οποία εκπονήθηκαν από το πανεπιστήμιο του Λιντς, της Aυστρίας, σχεδόν το ένα τρίτο της ελληνικής οικονομίας, το 28,7% είναι «μαύρη», εν πολλοίς δεν συνυπολογίζεται σε κανέναν δείκτη και, φυσικά, δεν φορολογείται.

Η Αντιμετώπιση του φαινόμενου μαύρη εργασία στον καθαρισμό των εσωτερικών χώρωνΕπίσης παρατηρεί ότι σε πολλές περιπτώσεις υπάρχουν σοβαρά γραφειοκρατικά εμπόδια, στην εξεύρεση θέσης εργασίας αντίστοιχης των προσόντων του υποψήφιου εργαζομένου ή στην έναρξη επιχειρηματικής δραστηριότητος.

Τέλος, η Επιτροπή ομιλεί για την ανάγκη αλλαγής της «βαθιά ριζωμένης νοοτροπίας» που θέλει σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες συγκεκριμένες μορφές εργασίας, όπως ο  «καθαρισμός των σπιτιών», να εντάσσονται σχεδόν αποκλειστικά στη «μαύρη εργασία».

Πώς μπορεί να ξεκινήσει η αντιμετώπιση του φαινόμενου «καθαρισμός των εσωτερικών χώρων»;

Ίσως χρήματα, που δίνονται από το ταμείο ανεργίας, μπορούν να δοθούν:
1. Για Επιχειρηματικότητα σε τομείς του καθαρισμού με Έναρξη επιτηδεύματος και Αποδείξεις Παροχής Υπηρεσιών σε ιδιώτες, ή Τιμολόγια Παροχής Υπηρεσιών σε επαγγελματίες, ή εταιρείες καθαρισμού.
2. Έμφαση θα πρέπει να δοθεί στην αύξηση της χρηματικής ενίσχυσης σε δημιουργία νέων επιχειρήσεων ή επέκταση δραστηριοτήτων σε υπάρχουσες που θα απασχολούν άτομα για τον καθαρισμό εσωτερικών χώρων (σπιτιών, γραφείων) με τον όρο πάντα, ότι πρώτα θα έχουν περάσει Επιμορφωτικά Σεμινάρια από την ΓΣΕΒΕΕ ή τον ΟΑΕΔ.
3. ΑΣΦΑΛΙΣΗ στους αυτοαπασχολούμενους το ΤΕΒΕ ή αυτασφάλιση στο ΙΚΑ.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ
1. ΝΕΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
2. ΝΕΑΝΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ
3. ΑΥΤΟΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΣΕ ΑΝΕΡΓΕΣ – ΑΠΟΛΥΜΕΝΕΣ
4. ΕΣΟΔΑ ΣΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΕΒΕ, ΙΚΑ
5. ΕΣΟΔΑ ΣΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΑΠΟ ΦΟΡΟΥΣ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ
6. ΕΣΟΔΑ ΣΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΑΠΟ Φ.Π.Α.

Αντιμετώπιση και προστασία των επιχειρήσεων από τον αθέμιτο ανταγωνισμό της «μαύρης εργασίας».

Πρόταση-Πρόσκληση-Πρόκληση με δυο εναλλακτικές λύσεις

Η Αντιμετώπιση του φαινόμενου μαύρη εργασία στον καθαρισμό των εσωτερικών χώρων1.Θέλετε να αρχίσετε μια δικής σας επιχείρηση καθαρισμού εσωτερικών χώρων;

Μερικές γυναίκες ξεκινούν μια επιχείρηση καθαρισμού εσωτερικών χώρων επειδή απλά γνωρίζουν το αντικείμενο (παρέχουν τις υπηρεσίες καθαρισμού στο σπίτι τους) και θέλουν να αυξήσουν το εισόδημα στην οικογένεια.

Άλλες γυναίκες ξεκινούν την επιχείρησή τους για να μην ξανανιώσουν «απολυμένες» και να είναι αυτές τα αφεντικά, άλλες δε Νέες επιχειρηματίες, με καμία απολύτως εμπειρία σε θέματα καθαρισμού, ψάχνοντας απλά μια ευκαιρία.

Για όποιον λόγο και να επιλέξετε να ξεκινήσετε μια επιχείρηση καθαρισμού εσωτερικών χώρων, πρέπει να γνωρίζετε ότι ο καθαρισμός εσωτερικών χώρων, αντιπροσωπεύει μια τεράστια επιχειρηματικότητα με σημαντικά αναπτυξιακή δυναμική, με το χαμηλότερο κόστος επένδυσης και λειτουργικότητας. Η επιχείρηση καθαρισμού εσωτερικών χώρων έχει τόσα πολλά και μοναδικά πλεονεκτήματα, χωρίς ρίσκο, χωρίς πολύ ακριβό εξοπλισμό με πολύ χαμηλές αρχικές δαπάνες.

Όταν πάρετε την απόφαση να ξεκινήσετε την επιχείρησή σας, θα πρέπει να προετοιμαστείτε καλύτερα για να είναι η επιχείρηση σας ανταγωνιστική, οργανωμένη, με στρατηγικές μάρκετινγκ, λειτουργίας και διατήρησης των απαιτητικών πελατών.

Αγκαλιάστε την επιχείρησή σας με αγάπη και «μεράκι», λειτουργώντας πάντα με ευαισθησία, επαγγελματική συνείδηση και ευγενική συμπεριφορά στο κοινωνικό λειτούργημα το οποίο προσφέρετε.
Χρησιμοποιήστε τον απαιτούμενο εξοπλισμό ώστε να ασκείτε τα πιο υψηλότερα επαγγελματικά επίπεδα εργασίας και τα Keenly maids της klintec-net θα είναι πάντα δίπλα σας ώστε να έχετε τα απαραίτητα εφόδια και εργαλεία, την ανάλογη εκπαίδευση και μια πλήρη υποστήριξη.

Προσοχή: Δεν πωλούμε προνόμια. Δεν χρεώνουμε επιπλέον αμοιβές ή ποσοστά επί των πωλήσεων. Απονέμουμε το Keenly maids της klintec-net στην δυνατότητα μιας άριστης συνεργασίας.

Εφ’ όσον εσείς κρίνετε ότι αξίζει τον κόπο και ότι πρέπει να ενημερωθείτε, μπορείτε να καλέσετε το τηλέφωνο 8001154729 χωρίς χρέωση για να επικοινωνήσουν μαζί μας.

2. Εάν έχετε αρχίσει να σκέφτεστε την έναρξη της Δικής σας Επιτυχημένης Επιχείρησης κάνετε τη χρονιά αυτή έτος Ορόσημο, παίρνοντας την καταλυτική απόφαση Τώρα

Καλλιεργούμε Αισιοδοξία και στον Νεανικό Επιχειρηματικό Κόσμο.

Το «Επιχειρείν» δεν είναι απλώς η ίδρυση μίας επιχείρησης και σίγουρα όχι το ευκαιριακό κέρδος, αλλά η έναρξη της Δικής σου Επιτυχημένης Επιχείρησης, βασισμένη στο Πιστεύω του Εαυτού σου και το Ενδιαφέρον για την Επιλογή του Αντικειμένου που σου αρέσει.

Η Νεανική Επιχειρηματικότητα είναι η Αναγνώριση μίας Ευκαιρίας σε συνδυασμό με τον «Οργανωμένο Μετασχηματισμό» μιας Ιδέας σε κάτι χειροπιαστό.

Αποτελεί μία εναλλακτική και πιο δημιουργικά ελκυστική Επιλογή Καριέρας, με μεγαλύτερο βαθμό Ανεξαρτησίας και Αξιοποίησης των Ταλέντων σε σύγκριση με την Εξαρτημένη Εργασία.

Συμβάλλει στην Οικονομική Ανάπτυξη, αναλαμβάνοντας ρίσκα και κινδύνους, ενώ ταυτόχρονα αντιμετωπίζει τις «αποτυχίες», με κάθε συστηματική προσπάθεια για την επίτευξη ενός Φιλόδοξου Στόχου, μέσα από τον συνδυασμό δράσεων και αξιοποίησης πρωτοβουλιών.

Η πρόταση-πρόσκληση έχει τόσα πολλά και μοναδικά πλεονεκτήματα, χωρίς ρίσκο, με πολύ χαμηλές αρχικές δαπάνες, και απευθύνετε σε:

Νέες- Νέοι από 21-35 ετών, με φιλοδοξίες, θέληση και διάθεση για εργασία, που ψάχνουν «κάτι το διαφορετικό» προσανατολισμένο σε μια Μοντέρνα Καριέρα, για να εκπαιδευτούν ως Σύμβουλοι Καθαριότητας, CLEANING – ADVISORS, στην Στελέχωση των τοπικών γραφείων (Unity Office), με Δυνατότητα Επαγγελματικής Εξέλιξης και καριέρας.

Οργανωτικές Ικανότητες, Ομαδικό Πνεύμα Συνεργασίας, Ανώτατη Εκπαίδευση, Αγγλικά και Αυτοκίνητο απαραίτητα.

Ανοιχτό ενδιαφέρον για Στελέχη με Δυνατότητα Εξέλιξης σε Factory Distributors:
1. Ν.ΑΤΤΙΚΗΣ : 13 Νέες -Νέους
2. Ν.ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ : 5 Νέες -Νέους
3. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ: 9 Νέες -Νέους
4. ΘΕΣΣΑΛΙΑ: 5 Νέες -Νέους
5. ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ : 5 Νέες -Νέους
6. ΠΕΛΛΟΠΟΝΗΣΟΣ: 6 Νέες -Νέους
7. ΗΠΕΙΡΟΣ: 3 Νέες -Νέους
8. ΚΡΗΤΗ : 5 Νέες -Νέους

Επιπλέον εκδηλώνεται ανοιχτό ενδιαφέρον για:
1. Συνεργάτες ( Distributorships )
2. Αντιπρόσωπους ( Dealerships )

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποστείλουν βιογραφικό σημείωμα στο e-mail: info@jav.gr  ή στο FAX: 2104829400 με πλήρη στοιχεία, Τομέας αξιολόγησης & Επιλογής Συνεργατών.
τηλ : 2104829839 Υπ’ όψη Κου Βγενή Ιωάννη

Ιωάννης Βγενής
Cleaning Advisor
Info:
Πηγή:
Vgenistrade.gr

Διαβάστε επίσης