Google Photos: Η εφαρμογή που αναγνωρίζει πλέον και τα κατοικίδια σας!

Google Photos: Η εφαρμογή που αναγνωρίζει πλέον και τα κατοικίδια σας!

Τα ζωάκια συντροφιάς κέντρισαν το ενδιαφέρον της Google Photos και εκείνη αποφάσισε να ασχοληθεί μαζί τους. Μια θετική εξέλιξη, γιατί πλέον θα μπορεί να αναγνωρίζει αυτόματα φωτογραφίες των κατοικίδιων σας, ακριβώς όπως αναγνωρίζει την ανθρώπινη οικογένεια και τους φίλους σας.

Χάριν σ’ αυτήν την προσθήκη της Google Photos θα βρίσκετε αυτόματα ομαδοποιημένες τις φωτογραφίες των κατοικιδίων σας χωρίς να χρειάζεται να πραγματοποιήσετε αναζήτηση με λέξεις ή να ξοδεύετε χρόνο διαλέγοντας εσείς τις φωτογραφίες τους.

Θέλετε να κάνετε γρήγορα βίντεο με πρωταγωνιστή μόνο τη γάτα σας; Σύμφωνα με την Google, είναι εύκολο πλέον.

Η ανακοίνωση της εταιρίας επεξηγεί αυτή τη διασκεδαστική αναγνώριση προσώπου, η οποία θα βρει εφαρμογή τόσο στις γάτες και στους σκύλους σας.

Η υπηρεσία έχει από καιρό τη δυνατότητα να αναγνωρίζει τα είδη των ζώων, ακόμη και κάποιες ράτσες, αλλά αυτή η μετεξέλιξη της εφαρμογής ξεχωρίζει για την ιδιαιτερότητά της. Ουσιαστικά, το Google Photos θα αναγνωρίζει στο εξής τα κατοικίδια των χρηστών όπως τους ανθρώπους για να δημιουργεί αυτά τα albums.

Pets

Τώρα μπορείτε να κάνετε tag την οικογένειά σας, μαζί με τα ζωάκια σας, αρκεί να έχετε μια καθαρή εικόνα των προσώπων, ώστε να ξεχωρίζει από όλες τις υπόλοιπες γάτες στο νέο τομέα «Άνθρωποι & Ζώα» της εφαρμογής.

Ακόμη, είναι πλέον εφικτή η αναζήτηση με βάση τη ράτσα ή με τη χρήση του αντίστοιχου emoji για κάθε ζώο. Σύμφωνα πάντως με δηλώσεις των υπευθύνων, στο BuzzFeed, η Google επεσήμανε ότι η υπηρεσία αντιμετωπίζει μια δυσκολία στο να ξεχωρίσει δύο ζωάκια της ίδια ράτσας. Παράλληλα στις ίδιες δηλώσεις αναφέρθηκε πως «Εάν έχετε πολλά κατοικίδια ζώα που είναι της ίδιας φυλής (όπως μερικά λαμπραντόρ), μπορεί να χρειαστεί να βοηθήσετε την εφαρμογή, αφαιρώντας φωτογραφίες του λάθος σκύλου, οπότε η εφαρμογή θα μπορεί μετέπειτα να ξεχωρίσει την Lassie από τον Fido».

Διαβάστε επίσης