Λιποδιαλύτες: Μπορούν Πράγματι να σε βοηθήσουν;

Λιποδιαλύτες: Μπορούν Πράγματι να σε βοηθήσουν; Λιποδιαλύτες: Μπορούν Πράγματι να σε βοηθήσουν;

Τι είναι αυτά τα μαγικά χαπάκια που μας υπόσχονται να κάψουμε το περιττό μας λίπος χωρίς κόπο;

Λοιπόν, δεν θέλω να σε στεναχωρήσω. Όμως δεν υπάρχουν μαγικά χαπάκια. Ούτε μπορείς να χάσεις το περιττό σου λίπος χωρίς κόπο. Μπορείς ωστόσο στους  λιποδιαλύτες να βρεις έναν εξαιρετικό σύμμαχο για να χτίσεις το σώμα που ονειρεύεσαι.

Τι είναι οι λιποδιαλύτες

Οι λιποδιαλύτες είναι συμπληρώματα ειδικής διατροφής που μπορούν να σε βοηθήσουν να κάψεις το περιττό λίπος. Αυτό πετυχαίνεται με τη μείξη στοχευμένων ενεργών συστατικών, εκχυλισμάτων βοτάνων και διεγερτικών.

Πως λειτουργούν οι λιποδιαλύτες στον οργανισμό;

Όπως είπα και πριν οι λιποδιαλίτες δεν είναι μαγικά χάπια. Με την κατάλληλη χρήση ωστόσο, τη σωστή προπόνηση και τη διατροφή μπορείς να πετύχεις εκπληκτικά αποτελέσματα.

Πως όμως γίνεται αυτό;

Τι κάνει ένας λιποδιαλύτης στον οργανισμό ώστε να σε βοηθήσει να χάσεις το περιττό λίπος;

  1. Αύξηση του μεταβολισμού

Εδώ τα πράγματα φαίνονται και είναι απλά. Ένας καλός λιποδιαλύτης σε βοηθάει να κάνεις περισσότερες καύσεις ακόμα και σε κατάσταση ηρεμίας. Με δεδομένο ότι ο ρυθμός του μεταβολισμού πέφτει σε περίοδο δίαιτας το boost που θα πάρεις είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεσαι.

  1. Μείωση της όρεξης

Ο χειρότερος εχθρός κατά τη διάρκεια μιας δίαιτας είναι οι πείνα. Οι λιποδιαλύτες είναι σύμμαχοί σου σε αυτό μπλοκάροντας την πείνα και τις λιγούρες και ρυθμίζοντας την όρεξη κατά τη διάρκεια της ημέρας.

  1. Αύξηση της ενέργειας και της ψυχικής διάθεσης

Το αποτέλεσμα μια συνεχιζόμενης δίαιτας είναι να αυξάνεται η κόπωση που νιώθεις την ίδια στιγμή που η διάθεσή σου παίρνει την κάτω βόλτα. Η διέγερση της νορεπινεφρίνης και της αδρεναλίνης ως αποτέλεσμα λήψης λιποδιαλύτη θα σου δώσει τα επίπεδα ενέργειας που χρειάζεσαι για να συνεχίσεις την προσπάθειά σου.

  1. Καύση λίπους

Σε βοηθάει να χρησιμοποιήσεις το λίπος για ενέργεια.

Οι λιποδιαλύτες είναι μόνο για άνδρες ή υπάρχουν λιποδιαλύτες για γυναίκες;

Σήμερα μπορείς να βρεις στην αγορά συμπληρωμάτων διατροφής εξειδικευμένα προϊόντα για άντρες αλλά και για γυναίκες (δες εδώ). Το ίδιο ισχύει για τους λιποδιαλύτες.

 

Διαβάστε επίσης