Έξυπνα Είδη Κουζίνας: Πώς η Φριτέζα αέρος θα σου λύσει τα χέρια!

Έξυπνα Είδη Κουζίνας: Πώς η Φριτέζα αέρος θα σου λύσει τα χέρια!

Τα τελευταία χρόνια τα είδη κουζίνας έχουν εξελιχθεί αρκετά έτσι ώστε να είναι σε θέση να προσφέρουν τη δυνατότητα σε κάθε νοικοκυρά να κάνει τη ζωή της πιο εύκολη, πιο ευχάριστη και γιατί όχι, πιο υγιεινή.

Μέχρι σήμερα η φριτέζα ήταν μία από τα αγαπημένα σκεύη μαγειρικής. Η αιτία; Μας βοηθάει να παρασκευάσουμε εύκολα, νόστιμα γεύματα ιδιαίτερα αγαπητά στα παιδιά. Τώρα ωστόσο έρχεται στο προσκήνιο η φριτέζα αέρος και είναι βέβαιο ότι θα κερδίσει χώρο στην καρδιά μας.

Τι είναι όμως η φριτέζα αέρος και ποια η διαφορά της από την απλή φριτέζα;

Ένα είναι βέβαιο. Αυτή η καινούργια συσκευή δεν κατατάσσεται άδικα στα έξυπνα είδη κουζίνας.

Η φριτέζα ατμού αξίζει μια θέση σε κάθε κουζίνα για ένα απλό λόγο:

Συμφιλιώνει τα αγαπημένα μας τηγανιτά φαγητά με την υγιεινή διατροφή. Αυτό ακριβώς.

Αποτελεί μια εναλλακτική υγιεινή λύση για τροφές όπως για παράδειγμα οι πολυαγαπημένες τηγανητές πατάτες. Το φαγητό δεν χάνει τη γεύση του, ούτε αλλάζει η υφή του. Το μόνο που αλλάζει είναι ο τρόπος μαγειρέματος. Και η ποσότητα του λαδιού που χρησιμοποιείτε.

Πως λειτουργεί μια φριτέζα αέρος

Η λειτουργία της φριτέζας αέρος βασίζεται στη συνεχόμενη κυκλοφορία κυκλωνικού αέρα 200°C, μια λειτουργία που της δίνει και την ονομασία της. Χάρη σε αυτόν τον πρωτοποριακό τρόπο μαγειρέματος δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε παρά ελάχιστο λάδι σε αντίθεση με μια απλή φριτέζα που το φαγητό βυθίζεται ουσιαστικά σε αυτό.

Πως μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια φριτέζα αέρος

Η φριτέζα αέρος είναι ουσιαστικά ένα πολυμηχάνημα που σας λύνει τα χέρια. Μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε για να τηγανίσετε πατάτες ή γαρίδες, κρέας, λαχανικά, κεφτεδάκια, σπιτικά κρουτόν ή οτιδήποτε άλλο. Στην πραγματικότητα χρησιμοποιείται σαν τηγάνι, φούρνος και ατμομάγειρας ταυτόχρονα, ενώ μπορείτε επίσης να ζεστάνετε το φαγητό με υγιεινό τρόπο.

Άλλα πλεονεκτήματα

Εκτός από έναν υγιεινό τρόπο μαγειρέματος σε σχέση με την απλή φριτέζα, η φριτέζα αέρος είναι μια οικονομική λύση για την κουζίνα σας. Καταναλώνει σαφώς λιγότερη ενέργεια σε σχέση με άλλες συσκευές όπως ο φούρνος την ίδια στιγμή που εξοικονομείτε χρήματα από το λάδι.

Βρείτε εδώ οικονομικές φριτέζες που θα σας λύσουν τα χέρια και θα αναβαθμίσουν τον τρόπο που μαγειρεύετε! Μεγάλη ποικιλία σε φριτέζες αέρος σε χαμηλές τιμές, μόνο στο StarkStores.

Διαβάστε επίσης