Χυμοί Φρούτων Smartfruit: Η υγιεινή και νόστιμη επιλογή

Χυμοί Φρούτων Smartfruit: Η υγιεινή και νόστιμη επιλογή

Το καλοκαίρι ήρθε και η ανάγκη για δροσιά γίνεται κάθε μέρα που περνάει και μεγαλύτερη. Μαζί μεγαλώνει και η ανάγκη για χυμούς φρούτων και παντός είδους δροσιστικά ροφήματα.

Εμείς ψάξαμε μία εύκολη νόστιμη και υγιεινή λύση για το φετινό καλοκαίρι. Την βρήκαμε στα προϊόντα της baristapro.com.gr.

Δεν είναι άλλη από τη σειρά smartfruit που είναι σε θέση να αποζημιώσει ακόμα και τον πιο απαιτητικό λάτρη των φρούτων.

Η σειρά Smartfruit

Πρόκειται για μία σειρά χυμών φρούτων που παράγονται από 100% φυσικά και φρέσκα φρούτα. Όλα τα προϊόντα δεν περιέχουν συντηρητικά ζάχαρη και γλουτένη.

Τι διαφορετικό όμως έχει η παραπάνω σειρά από έναν απλό φυσικό χυμό φρούτων;

Το όνομα Smartfruit δεν είναι τυχαίο. Κάθε προϊόν συγκεκριμένης σειράς παρασκευάζεται έτσι ώστε να καλυφθεί και μία διαφορετική ανάγκη του οργανισμού μας. Τέσσερις διαφορετικές γεύσεις για τέσσερις διαφορετικές ανάγκες. Αυτή είναι μία καινοτομία που από μόνη της κάνει τη διαφορά.

Πιο συγκεκριμένα η barista Pro μας δίνουν τις παρακάτω τέσσερις επιλογές
– Smartfruit prebiotic
– SmartFruit aloe
– Smartfruit Harvest Greens +Detox
– Smartfruit alstars

Το Smartfruit Harvest Greens +Detox

Με έντονες αποτοξινωτικές ιδιότητες το Smartfruit Harvest Greens +Detox, είναι μία απόλυτα γευστική και υγιεινή επιλογή. Μείγμα από φρούτα και λαχανικά παίρνει την ονομασία του από τις πράσινες υπερτροφές τις οποίες περιέχει. Λάχανο και σπανάκι συνδυάζονται αρμονικά με μήλο, ακτινίδιο, ανανά, μπανάνα και λεμονόχορτο, ενώ η σπιρουλίνα είναι η τελευταία πινελιά σε ένα έργο που έχει ως στόχο την απόλυτη αποτοξίνωση.

Όπως και όλα τα προϊόντα της σειράς το Smartfruit Harvest Greens προέρχεται από απόλυτα φυσικά συστατικά χωρίς προσθήκη τεχνητών ουσιών, αρωμάτων ή συντηρητικών.

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως φυσικός χυμός ή smoothie ή ακόμα και να χρησιμοποιηθεί σε οποιαδήποτε άλλη συνταγή ενώ είναι κατάλληλο για vegan.

Η υγιεινή διατροφή δεν είναι επιλογή είναι ανάγκη. Η σειρά Smartfruit την κάνει όχι μόνο πιο εύκολη αλλά και απίστευτα γευστική προσφέροντας αυτό ακριβώς που χρειάζεται ο καταναλωτής.

Διαβάστε επίσης