4+1 τρόποι για να κρατήσει η σχέση σας το καλοκαίρι!

4+1 τρόποι για να κρατήσει η σχέση σας το καλοκαίρι! 4+1 τρόποι για να κρατήσει η σχέση σας το καλοκαίρι!

Αν έχετε σχέση και θέλει να κρατήσει τότε η καλύτερη δοκιμασία είναι το καλοκαίρι! Ποιοι είναι όμως οι τρόποι για αντέξει η σχέση σας το καλοκαίρι;

Επειδή λοιπόν είναι γενικά απρόβλεπτος και με τάση να μας σπάει τα νεύρα, είναι πολύ πιθανό να…χτυπήσει λίγο πριν τις καλοκαιρινές διακοπές. Πόσο σπαστικό! Σε κάνει να αισθάνεσαι ότι με το που βρήκες κάτι καλό, το ξαναχάνεις. Αν είναι μόνο προσωρινά, πάλι καλά. Υπάρχει όμως και ο φόβος να το χάσεις μόνιμα, καθώς, όπως λέει και ο σοφός λαός, «μάτια που δεν βλέπονται, γρήγορα λησμονιούνται».

Για να εξαλείψεις τελείως αυτό τον φόβο, και να μετατρέψεις την μαυρίλα και την αγωνία σε ενθουσιασμό, υπάρχουν τρόποι. Η απόσταση για λίγο καιρό, μπορεί να γίνει το αλατοπίπερο της σχέσης και όχι η καταδίκη της. Αρκεί να ξέρεις να την διαχειριστείς σωστά. Να πώς:

Στείλ’του ένα δώρο-έκπληξη 

Μην αγχώνεσαι, δεν εννοούμε να μπεις σε τρελά έξοδα καλοκαιριάτικα. Αλλά το να του στείλεις κάτι μικρό και χαριτωμένο, π.χ. από το μέρος που πήγες διακοπές, μαζί με ένα γλυκό χειρόγραφο σημείωμα, είναι μια γλυκιά χειρονομία που όχι απλά θα του…υπενθυμίσει την ύπαρξή σου, αλλά θα τον κάνει και να αισθάνεται ότι κατά κάποιο τρόπο σ’έχει κοντά του.

Ανταλλάξτε ρούχα

Άλλος ένας τρόπος να νιώθετε ότι έχετε κοντά ο ένας τον άλλο. Σε ποια δεν αρέσει άλλωστε να κοιμάται φορώντας την χουχουλιάρικη ζακέτα του αγοριού της! Εντάξει, λογικά το αγόρι σου δεν θα φορέσει το αγαπημένο σου μπλουζάκι, αλλά σίγουρα θα του αρέσει να το κρατάει κοντά του και να μυρίζει το άρωμά σου όταν του λείπεις. Εσύ, πάλι, μην παραλείψεις να του στείλεις μια sexy φωτογραφία στην παραλία, φορώντας την μπλούζα του.

Αξιοποίησε το Skype

Εντάξει, διακοπές έχεις πάει, δεν σου λέμε να είσαι online όλη την ώρα. Μπορείτε όμως να ορίσετε με το αγόρι σου μια συγκεκριμένη μέρα και ώρα που βολεύει και τους δύο ώστε να βλέπεστε λιγάκι, έστω και ψηφιακά. Γίνετε δημιουργικοί και δεν θα χάσετε: Μπορείτε να κανονίσετε να δειπνήσετε μαζί ή να πιείτε μαζί ένα ποτήρι κρασί, ο καθένας στο μπαλκόνι του, χαζεύοντας τ’αστέρια και συζητώντας για αστεία γεγονότα από τις διακοπές των παιδικών σας χρόνων. Έτσι, θα γνωριστείτε και καλύτερα!

Στέλνε του πού και πού χαριτωμένες e-cards ή αστεία βίντεο

Ακόμα και αν το αγόρι σου δεν είναι η πιο ρομαντική ψυχή ever, θα χαμογελάσει σίγουρα αν βρει ξαφνικά στο mail του μια χαριτωμένη και αστεία καρτούλα από σένα που θα λέει ότι του λείπεις. Με την ίδια λογική, μπορείς να του στείλεις ένα τραγούδι που σου τον θύμισε ή που πιστεύεις ότι θα του άρεσε, ή ένα αστείο βιντεάκι-σίγουρα θα εκτιμήσει ότι έχεις αίσθηση του χιούμορ. Απλώς, πρόσεξε να μην τον βομβαρδίσεις με όλα αυτά και καταλήξει να μην τα ανοίγει καν!

Γενικότερα, στέλνε του μηνύματα για να του δείξεις ότι τον σκέφτεσαι

Και εδώ χρειάζεται προσοχή για να μην το παρακάνεις- το να φανείς απελπισμένη και κολλημένη μαζί του δεν θα σε ανεβάσει στα μάτια του. Το να του στείλεις όμως, μια όμορφη φωτογραφία από το ηλιοβασίλεμα στην παραλία μαζί με το μήνυμα «μακάρι να ήσουν εδώ» είναι μια χαρά. Είναι σημαντικό να δείχνεις ότι σου λείπει, αλλά και ότι είσαι ικανή να περάσεις όμορφες διακοπές μακριά του. Έτσι, δείχνεις και πολύ πιο ενδιαφέρουσα ως άνθρωπος!

Είναι αναμενόμενο ότι θα σου λείψει, αλλά ένα καλοκαίρι είναι και αυτό και θα περάσει. Σύντομα θα πρέπει να επιστρέψεις στην σχολή και στην βαρετή καθημερινότητα, οπότε μην παίρνεις τα κοκτέιλ και το αραλίκι στην παραλία για δεδομένα!

Διαβάστε επίσης