Οι «Επί τάπητος στρωμένες» εναλλακτικές λύσεις για οικονομία στο πετρέλαιο

Οι "Επί τάπητος στρωμένες" εναλλακτικές λύσεις για οικονομία στο πετρέλαιο. Οι "Επί τάπητος στρωμένες" εναλλακτικές λύσεις για οικονομία στο πετρέλαιο.

Χρησιμοποιούμε το πετρέλαιο για να ζωντανεύει τα χρώματα στα χαλιά και να τους απωθεί τον σκόρο. Με τις «Επί τάπητος στρωμένες» έξυπνες εναλλακτικές λύσεις για οικονομία στο πετρέλαιο, χρησιμοποιούμε τα στρωμένα χαλιά, φροντίζοντας να ντύνουμε με τα χειμωνιάτικα πιο νωρίς το σπίτι.

Όλο και περισσότεροι καταναλωτές εφαρμόζουν ως εναλλακτική λύση, για οικονομία και χειμωνιάτικη φροντίδα, το να ντύνουν πιο νωρίς το σπίτι με χαλιά σε συνδυασμό με τα υφαντά των σαλονιών και των κουρτινών. Είναι πολύ σημαντικός ο θετικός ρόλος αυτού του συνδυασμού στο προσφερόμενο έργο με εναλλακτικές λύσεις για οικονομία γενικά στην θέρμανση, στο πετρέλαιο και στο ρεύμα.

Πολλοί μέχρι σήμερα ίσως να είχαν την αίσθηση πως το στρωμένο με χαλιά, μοκέτες χειμωνιάτικο σπίτι δεν είναι τόσο καθαρό όσο θα ήθελαν. Εμείς μέσα από την ενημέρωση συμβάλουμε στο να μπορέσετε να κατανοήσετε την επιτακτική ανάγκη, μιας επιμελημένης εφαρμογής μέτρων με τους στοιχειώδεις κανόνες για την τήρηση μιας αποτελεσματικής καθαριότητας.

Απλοί τρόποι μπορούν να μας προσφέρουν περισσότερη ζεστασιά αλλά και μια απόλυτα ισορροπημένη καθαριότητα στους εσωτερικούς χώρους, συμβάλλοντας θετικά στο να δημιουργείται μια αρμονία με πιο ήρεμη και ειρηνική ατμόσφαιρα για οικονομικά φιλικές συγκεντρώσεις.

Η οικονομία με την χειμωνιάτικη φροντίδα στο ντυμένο σπίτι, ολοκληρώνεται με την σωστή συντήρηση του, η οποία θα συνδέει την Εναρμόνιση των Δαπανών με την Ποιότητα των Παρερχομένων Υπηρεσιών στον Καθαρισμό. Η αφαίρεση της σκόνης μαζί με τους «ρυπογόνους μολυσματικούς παράγοντες» χωρίς να ανακυκλώνεται, ολοκληρώνουν τον κύκλο για ένα καθαρό εσωτερικό περιβάλλον.

Η διαχείριση των «αιωρούμενων ρυπογόνων μικροβιακών φορτίων» σε ένα επιβαρυμένο περιβάλλον με «εσωτερική επιμόλυνση», πρέπει να καλύπτεται από αποδοτικά ολοκληρωμένες και αποτελεσματικά βιώσιμες λύσεις.

Οι Επί τάπητος στρωμένες εναλλακτικές λύσεις για οικονομία στο πετρέλαιο.

10 Εναλλακτικές λύσεις για να κρατήσετε το σπίτι σας οικονομικά καθαρό και το χειμώνα: 

1. Ανοίξτε το σπίτι να αεριστεί καλά τις ηλιόλουστες μέρες, ως προς το πλείστον ξηρές, με κλειστές τις κουρτίνες ώστε να λειτουργήσουν ως φίλτρα από την εξωτερική σκόνη.

2. Βγάλτε τα χαλιά και τις μοκέτες από τις “κρυψώνες – σεντούκια” και απλώστε τα για να αεριστούν καλά και να τα βλέπει ο ήλιος. Ο ήλιος θα είναι «σύμμαχος» στο να βγάλετε και τα στρώματα να αεριστούν, γιατί η ζέστη και η υγρασία έχουν βοηθήσει στην ανάπτυξη των «ρυπογόνων μικροβιακών φορτίων». Προσοχή όμως εμφανίστηκαν κρούσματα για κλοπές με την μέθοδο του ψαρέματος σε χαλιά απλωμένα στον δεύτερο όροφο.

3. Ζητήστε τα από τον Επαγγελματία καθαριστή σας, να σας τα επιστέψει το συντομότερο, ώστε να μετατρέψετε το στρωμένο χειμωνιάτικο σπίτι σας, ένα μέσο οικονομίας από στις αυξήσεις του πετρελαίου και του ρεύματος.

4. Απαραίτητες οι Bio-Εφαρμογές Καθαρισμού στα στρώματα, τα σαλόνια αλλά και στις βαριές κουρτίνες στο χώρο σας, χωρίς την χρήση χημικών (Green Decontamination).

5. Χρησιμοποιήστε συστήματα συντήρησης με μειωμένη κατανάλωση ενέργειας, (675 watt), και όχι τις ενεργοβόρες και ρυπογόνες σκούπες των (1500- 2500 watt). Αν δεν διαθέτετε τέτοιο σύστημα, ρωτήστε μας στο 2104829839.

6.Εξειδικευμένο Πρόγραμμα, Απορρυπαίνω – Εξυγιαίνω – Εξοικονομώ, με Bio-Εφαρμογές Καθαρισμού σε χαλιά, μοκέτες στρώματα και σαλόνια , δίνοντας σας ένα Extra κέρδος την Δωρεάν Εξυγίανση του χώρου.

7. Εφαρμόστε τα Οικονομικά Προγράμματα της υπηρεσίας παροχής χρήσης κατ’ οίκον, για εξειδικευμένο καθαρισμό η Εξυγίανση, όλου του νοικοκυριού, ώστε να μπορείτε να έχετε πάντα την καλύτερη απόδοση ποιότητας στο χαμηλότερο κόστος.

8. Μην ξεχνάτε ποτέ την Συντήρηση στα Air-condition, το Computer αλλά και την Τηλεόραση, διότι θα γνωρίζετε πως ένας “άρρωστος εσωτερικός χώρος ” μπορεί να προκαλέσει ανεξήγητους πονοκεφάλους, υπνηλία, ερεθισμούς και αλλεργίες σε όλους μας, πόσο μάλλον σε ένα ευαίσθητο παιδί.

9. Αποφύγετε πρόβλημα δίνοντας μεγαλύτερη προσοχή, αν έχετε κάνει απεντόμωση η απλά έχετε ψεκάσει για έντομα ( κατσαρίδες , κουνούπια, μύγες, ακάρεα, κοριούς κλπ), διότι εκτός από τα περιττώματα τους και τα αποσυνθεμένα μέρη τους, δημιουργούν ένα επιβαρυμένο περιβάλλον με «εσωτερική επιμόλυνση», ώστε να είναι μια από τις αιτίες στην πρόκληση αλλεργικού άσθματος. Χρησιμοποιήστε για ενημέρωση το greenmiteclean.gr, αλλά και τον Θεσμό της i-clean, με την Δωρεάν Συμβουλευτική Υποστήριξη σε θέματα Καθαρισμού, στο 210 4829839.

10. Προσοχή χρειάζεται στην επιλογή του Επαγγελματία Καθαριστή ταπήτων – ταπετσαριών, για την επιμελημένη εφαρμογή των Προγραμμάτων στις Bio-Εφαρμογές Καθαρισμού.

Η ανάγκη Μέριμνας για την Υγεία, μέσα από την διαχείριση των προβλημάτων που ανακύπτουν στον καθαρισμό, έχει σαν αποτέλεσμα την Υιοθέτηση ανάλογων εναλλακτικών μεθόδων για την βελτιωμένη ποιότητα του εσωτερικού περιβάλλοντα χώρου έτσι ώστε να καθιστούν απαραίτητη την επαγγελματική συνεργασία με έναν Επιστημονικό Σύμβουλο – Διαγνώστη ( Cleaning Advisor ).

Σε όλη την Ελλάδα υπάρχουν Επαγγελματίες Καθαριστές ταπήτων – ταπετσαριών που απολαμβάνουν την Πλήρη και Ολοκληρωμένη Υποστήριξη μας.
Για πληροφορίες και ενημέρωση μπορείτε να καλέσετε στο τηλέφωνο 2104829839.

Ιωάννης Βγενής
Cleaning Advisor

Info:
Πηγή:
Hygienichome.gr

Διαβάστε επίσης