Hair styling για το καλοκαίρι

Hair styling για το καλοκαίρι Μαλλιά με στυλ Hair styling για το καλοκαίρι

Τα μαλλιά είναι αναπόσπαστο κομμάτι της γυναικείας ομορφιάς και πρέπει να τα διατηρούμε καλοχτενισμένα και περιποιημένα, ακόμα και όταν η θερμοκρασία… ανεβαίνει στα ύψη.

Η διάθεση μας αυτήν την εποχή είναι αρκετά χαλαρή, για αυτό επιλέγουμε χτενίσματα εύκολα και απλά που δεν χρειάζονται πολύ φροντίδα και τα οποία θα τελειοποιήσουν την εμφάνιση μας. Ακόμα και αν δεν έχετε ιδιαίτερη κλίση στην κομμωτική τέχνη, τα νέα προϊόντα styling είναι τόσο εύκολα στη χρήση, που θα γίνουν ο «σύμμαχος» σας για να πετύχετε τα πιο trendy καλοκαιρινά χτενίσματα. Οι προτάσεις των διάσημων κομμωτών από τις πασαρέλες των ντεφιλέ είναι η ιδανική επιλογή για να τραβήξουμε και φέτος όλα τα βλέμματα θαυμασμού.

Όμορφες στην παραλία
Οι αλογοουρές είναι μια λύση για όμορφη, casual. Πρακτικές και εύκολες, απαιτούν ελάχιστο χρόνο ετοιμασίας. Χρησιμοποιήστε μικρή ποσότητα gel φορμαρίσματος με δυνατό κράτημα που δεν κολλάει ή «κοκαλώνει» τα μαλλιά και περάστε την, επιφανειακά, σε όλο το μήκος των μαλλιών για να «τιθασεύσετε» τις τρίχες που φριζάρουν και δίνουν ατημέλητη εικόνα στο χτένισμα. Τραβήξτε τα πίσω και στερεώστε τα ψηλά, στο πίσω μέρος του κεφαλιού, με ένα λαστιχάκι ή μια μπαρέτα. Δώστε μια μοντέρνα νότα, αφήνοντας δύο μικρές τούφες να πέφτουν ανάλαφρα στο μέτωπο. Ολοκληρώστε το χτένισμα ψεκάζοντας με ένα spray φινιρίσματος για φυσικό κράτημα.

summer-hair-tips-2

Εντυπωσιακή βραδινή εμφάνιση
Τα πλούσια μαλλιά με όγκο προσθέτουν πόντους στην εμφάνιση μας. Προτιμήστε ένα χτένισμα με απαλές μπούκλες που θα αναδείξει μοναδικά την εμφάνιση σας. Αφού λουστείτε και ενώ τα μαλλιά είναι ακόμα νωπά, περάστε τα με έναν αφρό φορμαρίσματος για τέλειες μπούκλες, που διατηρεί στο μέγιστο το ανάλαφρο στυλ των μαλλιών και χαρίζει όγκο στην τρίχα. Στεγνώστε τα με το πιστολάκι και στη συνέχεια χωρίστε τα σε τούφες και τυλίξτε τα με μικρά θερμαινόμενα ρόλεϊ για είκοσι λεπτά περίπου. Τέλος, ψεκάστε με ένα spray φινιρίσματος για τέλειες μπούκλες, που αφήνει τα μαλλιά απαλά και ευκολοχτένιστα και δεν τα κολλάει, και χαρίστε στο χτένισμα σας διάρκεια και σταθερότητα.

Μικρά καλοκαιρινά μυστικά
– Το αλάτι της θάλασσας αφαιρεί τη λάμψη από τα μαλλιά. Για αυτό φροντίστε να ξεπλύνετε πολύ καλά τα μαλλιά πριν τα χτενίσετε.
– Το gel φορμαρίσματος ταιριάζει καλύτερα σε όσες έχουν κοντά μαλλιά αφού τους χαρίζει τη δυνατότητα να «παίξουν», υιοθετώντας διαφορετικά look.
– Όσες έχουν μακριά ας περιορίσουν τη χρήση του μόνο για χτενίσματα όπως αλογοουρές ή σινιόν.
– Ο αφρός φορμαρίσματος είναι ίσως το πιο χρήσιμο προϊόν styling του φετινού καλοκαιριού. Χαρίζει όγκο και βοηθά να επιτύχουμε το ανέμελο look γεμάτο λάμψη, που είναι το κυρίαρχο στυλ του καλοκαιριού.

 

Διαβάστε επίσης