Τα σαββατοκύριακα του καλοκαιριού στην παραλία, τα μπάρμπεκιου στην πίσω αυλή καθώς και υπαίθρια δείπνα είναι επιτέλους εδώ. Αυτές οι συναθροίσεις όμως συχνά μας φορτώνουν με υψηλής θερμιδικής αξίας ζυμαρικά, τσιπς, παγωτά και κοκτέιλ.
Πώς η μαγειρική μπορεί να γυμνάσει τον εγκέφαλο
Πολλοί από εμάς το κάνουμε από αγγαρεία, άλλοι το απολαμβάνουμε και μας χαλαρώνει. Μήπως όμως το μαγείρεμα μπορεί να έχει οφέλη και για τον εγκέφαλό μας;
Τι τρώμε την 25η Μαρτίου – Τι να συνδυάσετε με τον μπακαλιάρο
Δείτε εδώ με τι μπορείτε να μαγειρέψετε τον μπακαλιάρο την 25η Μαρτίου καθώς και εναλλακτικές λύσεις για τα συνοδευτικά πιάτα.
Πίτσα και υγιεινή διατροφή; Κι όμως μπορούν να ταιριάξουν!
Προσπαθείτε να τρώτε υγιεινά και να ακολουθείτε ένα ισορροπημένο πρόγραμμα διατροφής; Πιστεύετε ότι η πίτσα είναι μια απαγορευμένη απόλαυση; Σκεφτείτε ξανά!
Γαρίφαλο: Γιατί πρέπει να το συμπεριλάβετε στη μαγειρική σας
Ένα μπαχαρικό από τους πρωταγωνιστές τόσο στη μαγειρική όσο και στη ζαχαροπλαστική. με πολλά οφέλη για την υγεία που πρέπει να το συμπεριλάβετε στη διατροφή σας.
«Mise En Place»: Το μυστικό για να αποβάλλουμε μια για πάντα το άγχος στην κουζίνα
Η μαγειρική έχει πολλές χαρές. Ωστόσο, πολλοί εξακολουθούμε να βλέπουμε την κουζίνα ως ένα χώρο πανικού. Το μαγείρεμα στο τέλος μίας κουραστικής ημέρας, ακόμα και με τα απλούστερα υλικά, μπορεί να μας φανεί εξουθενωτικό και η προετοιμασία βουνό.
Τρία δροσερά εξωτικά πιάτα με ψάρι για το καλοκαίρι
Το καλοκαίρι το θέλει το ψάρι του. Κι αν έχετε βαρεθεί την ψητή τσιπούρα και τον τηγανητό γαύρο, ιδού 3 ιδέες από τη διεθνή κουζίνα για δροσερό εξωτικό ψάρι που μπορείτε να αναζητήσετε στην επόμενη έξοδό σας.
Πώς να πλένουμε τις φράουλες σωστά
Οι φράουλες είναι ένα εξαιρετικό φρούτο, είτε ψάχνουμε για ένα γρήγορο σνακ είτε για επιδόρπιο. Ως φρούτο όμως είναι αρκετά ευαίσθητο και είναι σημαντικό να τις καθαρίσουμε πολύ καλά πριν τις καταναλώσουμε.
Τζίντζερ: Το λάθος που κάνετε όταν το χρησιμοποιείτε στη μαγειρική
Η προσθήκη τζίντζερ στο φαγητό είναι ένας εύκολος τρόπος για να δώσετε σπιρτόζικη γεύση σε οποιοδήποτε γεύμα.
Πώς να ξεπαγώσετε κρέας σωστά και με ασφάλεια
Σε όλους μας αρέσει το φρέσκο κρέας. Η γεύση του δεν μπορεί να συγκριθεί με τίποτα. Ωστόσο είναι συχνό φαινόμενο να βάζουμε ένα κομμάτι κρέας στην κατάψυξη.