Τσικνοπέμπτη: Τα μυστικά του ψήστη και συμβουλές για το πιο πετυχημένο BBQ

Τσικνοπέμπτη: Τα μυστικά του ψήστη και συμβουλές για το πιο πετυχημένο BBQ

Καθώς πλησιάζει η Τσικνοπέμπτη πρέπει να οργανωθούμε, καθώς το μπάρμπεκιου μας φέρνει πιο κοντά με αυτούς που αγαπάμε.

Περισσότερα...

Ιδέες για ένα vegan χριστουγεννιάτικο τραπέζι

Ιδέες για ένα vegan χριστουγεννιάτικο τραπέζι

Αν έχετε στραφεί στη χορτοφαγία, τη φυτοφαγία ή τον vegan τρόπο ζωής και διατροφής, γιορτές όπως τα Χριστούγεννα και το Πάσχα ίσως σας έχουν δυσκολέψει όσον αφορά τις συγκεντρώσεις για φαγητό.

Περισσότερα...

Μπορεί να γίνει η τεχνητή νοημοσύνη… masterchef;

Μπορεί να γίνει η τεχνητή νοημοσύνη… masterchef;

Τα εστιατόρια ζητούν συνταγές από προγράμματα ΑΙ με ανάμικτα αποτελέσματα

Περισσότερα...

Πέντε λάθη που καταστρέφουν την σούπα μας και πώς θα τα αποφύγουμε

Πέντε λάθη που καταστρέφουν την σούπα μας και πώς θα τα αποφύγουμε

Η παρασκευή σούπας από την αρχή φαίνεται σχετικά απλή — ρίχνουμε τα υλικά σε μια κατσαρόλα και την αφήνουμε να σιγοβράσουν. Αλλά μικρά λάθη, όπως το να προσθέσουμε πολύ αλάτι ή να βάλουμε όλα τα υλικά μας στην κατσαρόλα ταυτόχρονα, μπορεί να καταστρέψουν τη γεύση και την υφή της σούπας

Περισσότερα...

Πώς η μαγειρική μπορεί να γυμνάσει τον εγκέφαλο

Πώς η μαγειρική μπορεί να γυμνάσει τον εγκέφαλο

Πολλοί από εμάς το κάνουμε από αγγαρεία, άλλοι το απολαμβάνουμε και μας χαλαρώνει. Μήπως όμως το μαγείρεμα μπορεί να έχει οφέλη και για τον εγκέφαλό μας;

Περισσότερα...

Τι τρώμε την 25η Μαρτίου – Τι να συνδυάσετε με τον μπακαλιάρο

Τι τρώμε την 25η Μαρτίου - Τι να συνδυάσετε με τον μπακαλιάρο

Δείτε εδώ με τι μπορείτε να μαγειρέψετε τον μπακαλιάρο την 25η Μαρτίου καθώς και εναλλακτικές λύσεις για τα συνοδευτικά πιάτα.

Περισσότερα...

Τρία δροσερά εξωτικά πιάτα με ψάρι για το καλοκαίρι

Το καλοκαίρι το θέλει το ψάρι του. Κι αν έχετε βαρεθεί την ψητή τσιπούρα και τον τηγανητό γαύρο, ιδού 3 ιδέες από τη διεθνή κουζίνα για δροσερό εξωτικό ψάρι που μπορείτε να αναζητήσετε στην επόμενη έξοδό σας.

Περισσότερα...

Τζίντζερ: Το λάθος που κάνετε όταν το χρησιμοποιείτε στη μαγειρική

Τζίντζερ: Το λάθος που κάνετε όταν το χρησιμοποιείτε στη μαγειρική

Η προσθήκη τζίντζερ στο φαγητό είναι ένας εύκολος τρόπος για να δώσετε σπιρτόζικη γεύση σε οποιοδήποτε γεύμα.

Περισσότερα...

Σαλάτα – Τα μυστικά για να την ανανεώσετε

Σαλάτα - Τα μυστικά για να την ανανεώσετε

Εάν απολαμβάνετε καθημερινά την σαλάτα σας μαζί με το μεσημεριανό ή το βραδινό σας, πιθανότατα να έχετε ήδη ανακαλύψει μερικά κόλπα για να βεβαιωθείτε ότι ακόμα και αν δεν είναι το αγαπημένο σας πιάτο, τουλάχιστον η γεύση της θα σας ευχαριστεί.

Περισσότερα...

Κόλπα μαγειρικής: 8 εύκολα tips που θα σου αλλάξουν την ζωή

Κόλπα μαγειρικής: 8 εύκολα tips που θα σου αλλάξουν την ζωή

Δεν τα πηγαίνετε και πολύ καλά στην κουζίνα; Μην απελπίζεστε, με μερικές συμβουλές θα γίνετε σαΐνια.

Περισσότερα...