Αν δεν έχετε αντικολλητική σχάρα αλλά θέλετε να ψήσετε το κρέας ή το ψάρι σας χωρίς να κολλήσει, υπάρχει λύση και μάλιστα πολύ απλή και οικονομική.
Super εξοπλισμός καφέ – Με τι σύνεργα θα φτιάχνετε τον καλύτερο καφέ στην πόλη
Αρκεί μόνο η μυρωδιά του για να σας γεμίσει εφορία και να γεμίσει τη μέρα σας από το πρωί. Δεν είναι λίγοι αυτοί που επιλέγουν καφετέρια ή bar ανάλογα με την ποιότητα του καφέ που φτιάχνει. Τι θα λέγατε αν ο καλύτερος εξοπλισμός καφέ ή bar ήταν στο σπίτι σας;
Συμβουλές για καλοκαιρινό barbeque
Μια εικόνα που θυμίζει καλοκαίρι είναι το ψήσιμο στα κάρβουνα, παρέα με τους φίλους και την οικογένεια, απολαμβάνοντας ψητές λιχουδιές. Υπάρχουν πολλά είδη φαγητού που ενδείκνυνται για ψήσιμο στη σχάρα, και μαζί με συνοδευτικά, επιδόρπια και ποτά, συνθέτουν ένα ολοκληρωμένο νοστιμότατο γεύμα.
Προϊόντα χωρίς γλουτένη – Ξεκινήστε την ιδανική δίαιτα για επίπεδη κοιλιά
Τα προϊόντα χωρίς γλουτένη εκτός από πολλά διατροφικά οφέλη στα άτομα με δυσανεξία, προσφέρουν και πολλά οφέλη σε άτομα που χρειάζεται να χάσουν βάρος.
Έπεσε παραπάνω αλάτι στο φαγητό; Μπορείτε να το διορθώσετε!
Σε όλους έχει συμβεί να πέσει παραπάνω αλάτι στο φαγητό. Η ζημιά σίγουρα διορθώνεται και δεν είναι απαραίτητο να πετάξετε το φαγητό και να αρχίσετε ξανά το μαγείρεμα. Μην ανησυχείτε και μη στεναχωριέστε γιατί με μερικά μικρά μυστικά όλα μπορούν να διορθωθούν.
5 tips για τη μαγειρική με κρασί
Κάθε κρασί δίνει ξεχωριστή γεύση στο φαγητό. Το κρασί έχει κάποια λεπτά αρώματα και γεύσεις που με την μαγειρική περνάνε στο φαγητό σας.
Επιστήμονες αποκαλύπτουν τα μυστικά για να μαγειρέψετε σωστά τα μακαρόνια
H ιστορία της λαγάνας
Το παραδοσιακό έθιμο της λαγάνας παίζει πρωταγωνιστεί στο νηστίσιμο τραπέζι της Καθαράς Δευτέρας. Ας γνωρίσουμε αναλυτικότερα την ιστορία της, που χάνεται στους αιώνες.
Πετιμέζι: Αρχαίο γλυκαντικό για σύγχρονους ουρανίσκους
Πετιμέζι είναι ο παχύρρευστος, συμπυκνωμένος χυμός, με ωραία γλυκιά και ελαφρώς ξινή γεύση, που παίρνουμε μετά από το βράσιμο του μούστου των σταφυλιών, χωρίς προηγούμενη ζύμωση.
4 περιπτώσεις που δεν πρέπει να χρησιμοποιήσεις ποτέ ελαιόλαδο
Η σημασία του ελαιόλαδου στη μεσογειακή διατροφή, μεγάλη. Περιέχει καλά λιπαρά, λιποδιαλυτές βιταμίνες και αντιοξειδωτικά συστατικά. Τα μονοακόρεστα λιπαρά που περιέχει το καθιστούν τροφή που μπορεί να συμβάλλει στην καλή λειτουργία του καρδιαγγειακού συστήματος.